Nokia 5230 yeni güncelleme v21.6.005

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ipkry

ipkry

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5230 yeni güncelleme v21.6.005
arkadaşlar internette dolaşırken 5230 için yeni firmware yayınlandığını gördüm v21.6.005..:aha::aha:
Nemesis kodu kullanılarak yapılan değişiklikten sonra Nokia Software Updater programını kullanarak bu güncellemeyi yapabilirsiniz.. Yaklaşık 141.5 mb büyüklüğünde bir güncelleme.
Form içerisinde yapacağınız araştırma ile nemesiste kod değiştirmeyi bulup uygulamasını yapabilirsiniz..

Kodlar aşağıdaki gibidir;

0598505: RM-588 EURO2 BLACK TURKEY CWM
0598531: RM-588 EURO2 WHITE TURKEY CWM

bir teşekkürü çok görmeyinn :pro::pro:

Not:Güncelleme yapıldıktan sonraki değişiklikleri belirtirsenizz sevinirim hep birlikte ne yenilikler war görelim :oke::oke:

--------------- Ekleme ---------------

Şuan itibariyle güncellemeyi yapmıs bulunmaktayım bakalım nasıl sonuclar cıkacak karsıma :oke:

• Beğen
Tepkiler: crazynail

fuki_53

Üye
herşey aynı fakat şarj çok gitmeye başladı tel yavaşladı asdece internet hızlandı:D

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
paylaşımın için teşekkürler..

murtaza2005

Üye
arkadaşlar internette dolaşırken 5230 için yeni firmware yayınlandığını gördüm v21.6.005..:aha::aha:
Nemesis kodu kullanılarak yapılan değişiklikten sonra Nokia Software Updater programını kullanarak bu güncellemeyi yapabilirsiniz.. Yaklaşık 141.5 mb büyüklüğünde bir güncelleme.
Form içerisinde yapacağınız araştırma ile nemesiste kod değiştirmeyi bulup uygulamasını yapabilirsiniz..

Kodlar aşağıdaki gibidir;

0598505: RM-588 EURO2 BLACK TURKEY CWM
0598531: RM-588 EURO2 WHITE TURKEY CWM

bir teşekkürü çok görmeyinn :pro::pro:

Not:Güncelleme yapıldıktan sonraki değişiklikleri belirtirsenizz sevinirim hep birlikte ne yenilikler war görelim :oke::oke:

tşk ederiz arkidaş ama yazılım 5235 için ve o yazılımı atınca tel başka hiçbir yazlımı kabul etmiyor hata veriyor dosya formatına zarar veriyor

lMrTl

Üye
ya link nerde nsl yapcz yardımcı olun

--------------- Ekleme ---------------

yardımcı olursanz çok sevinirm

m.milamur

Üye
Evet bende güncelleme yaptım ama 5235 yazılımı imiş nasıl geri alabilirim bilgisi olan bana yardım etsin.

murtaza2005

Üye
sayın admistor arkadaslar lutfen yardım edin eski 5230 vers yuklemek için
tüm prog (phonix-nimes-jaf denedim bir türlü tel yanıt vermiyor yazmaya karsı kendini kapatıyor ve sürekli eror veriyor
sımdıden tşşk ederim

m.milamur

Üye
Gerçekten bu yazılım işini bilen arkadaşlar yardım etsin. Ben jafla 5230 yazılımını yüklüyorum ama bu kez telefon açılmıyor tekrar 5235 yaptığım zaman telefon çalışıyor. Nasıl 5230 yapabiliriz?

etcetra

Üye
Yeri gelmişken sorayım. Hadi modeller arasında sürüm farkını anlıyorum da aynı telefon arasında neden sürüm farkı oluyor. Mesela ben hem kardeşime hem bana 5230 aldım. Kardeşimin telefonu 21. sürüme güncellendi. Benim ki 11. sürümde. Aynı yerde aynı anda gelen iki telefondan biri güncellenirekn diğeri güncellenmiyor?

Ayrıca hem konuyu açan arkadaşa hem de yazılımla ilgili sorunlarını belirten arkadaşlara teşekkürler.

lMrTl

Üye
ya bn il defa güncelleme yapıyorm nsl olucak anlatn yapamadm hiç bişey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt