Nokia 5230 Firmware v.20.0.005 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sawyer_38

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5230 Firmware v.20.0.005 yardım
Arkadaşlar telefonun güncellemesini yapmak istiyorum ovi suite den ama güncelleme yok diyor. Nokia sitesinde 5230 modelini seçince v20.0.005 güncellemesi var diyor. Ovi suiteden yapmak isteyince olmuyor. Telefon kodu 0597717 sanırım bunun için güncelleme yokmuş ama nemesis ile kodu değiştirmek istedim nemesisi kurdum sonra scan for new device diyorum ama tarama yapmıyorum telefonu görmüyor. Ne yapabilirim bilemedim yardım ederseniz sevinirim. Son olarak pc deki işletim sistemim win7 acaba nemesis programı ondan sorun yaratıyor olurmu

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
valla bende pek anlamam ama bildiğim kadarıyla 5230un product code u yani telefonun kodu öle olmaması lazım ayriyeten bu gün bende nemesisle tel kodunu değiştirmeye çalıştım ve dediğin gibi teli okumadı bi bilgim olsada yardım etsem

sawyer_38

Üye
    Konu Sahibi
Prince kardeşim kodu yanlış yazmışım ya kod 0597717 bu şekilde olacak düzelttim zaten şimdide benim olayı idrak ettiğim kadarıyla bu koda daha güncelleme çıkmamış o yüzden oviden update edilmiyor nemesisden kodu değiştitreyim dedim bu seferde nemesis teli bulamıyo anlmadım bende valla inşallah yardım eden olur.

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
aynı şeklde benm telide görmüyor nie hiç anlamıyorum daha önceden görüyordu

ali.oren

ali.oren

Üye
kardes senin versiyon kac v11 mi?

--------------- Ekleme ---------------

bu arada telefondan guncellemeyi denedin mi?
çünkü ben hep telden guncelledim su anki versiyonu v40.0.003 c01.01

sawyer_38

Üye
    Konu Sahibi
evet ali kardeş 11 di ama yaptım sorunu çözdüm benim pc de win7 yüklü onda nemesis çalışmadı telefonu görmedi bende xp kurulu pc de yaptım önce nemesis ile kodu değiştirdim benimkinin kodu 0597717 idi onada güncelleme yokmuş bende kodu değiştiridim sonra nokia update suite ile güncelledim şimdiv40.0.003 oldu güzel de oldu :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...