Nokia 5230 Hoparlörde cızırtı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beybleydeonur

beybleydeonur

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5230 Hoparlörde cızırtı!
Arkdaşlar 3 aylık bir 5230um var ve bi gün şarkı dinlerken cızırtı geldiğini fark ettim hoparlörden şimdi şöle bi sorun var mesala müzikleri dinlerken cızırtı yok ama video klibleri dinlerken en yüksek seste çok az bi cızırtı var ve bu da beni rahtsız ediyor bunu düzeltmek için ne yapabilirim illa gatarntiye gitmesi gerekirmi?:ağlarım:

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
nasıl bi cızırtı geliyo??
ses çok yüksek oldugu için kırılma çatlama gibimi yoksa patlak bi hoperlörden çıkar gibi bi cızırtımı??

celibar

celibar

Üye
eğer yüksek sesle mp3 dinlerken cızırtı gelmiyorsa yok demektir.sadece videoda geliyorsa videodaki ses kalitesinin kötü olmasından kaynaklanıyordur.

JayJayyy

Üye
video ses kalitesi düşük kayıtlıdır.

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
hoparlör ün içine bişi kaçmıstır bi temizlemeyi dene

altino

Üye
Bende de farklı bir olay geliyor. Örneğin mp3 müzik dinlerken bir problem yok ama tuş seslerinde tus sesleri cızırtılı. Benimkisi telefonu açıp kapatınca veya mp3 açınca geçiyor. Sadece tuş sesi gibi alçak seslerde cızırtı oluyor. Yazılımsal veya 5230 hoparlöründe yapısal bir tasarım hatası var.. Bu problem birkaç kişide de var. Ben telefonu sürekli cebimde taşıyorum havalar da sıcak ve cep içi nemli olabiliyor. Ondandır diye tahmin ediyorum.

beybleydeonur

beybleydeonur

Üye
    Konu Sahibi
Arkadşlar mp3 lerde hiç bir cızırtı yok ama videoda çok az var ve rahatsız ediyor sorun şu videodaki cızırtı eskiden yoktu offf :(

guitarology

Üye
Ayrı bir başlık açmak istemedim. Hazır benzer bir sorun varken. Nokia 5320 cep telefonu için yan sanayi bir kasa geçti elime. Denemek için taktım. Ancak uymadığını görüp eski kasasına tekrar taktım. Bu işlemi yaparken internette nasıl ypıldığına dair resimli açıklamaları takip ettim. Hoparlör kısmında hata yaptım zannediyorum. Hoparlörü çıkarttım. Şeffaf bir parçası kaldı. Onu da çıkarttım. Altında siyah bez bir tabaka kaldı. Onu çıkarttım. Aynı şekilde taktım yerine. Sanırım bunları birbirinden ayırmamam gerekiyordu. Şu an ses cızırtılı. Yani şunda cızırtı var bunda yok diyemiyorum. Geneli cızırtılı. Bu porblemin çözümünü bilen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt