Nokia 5230 Facebook Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

insansarrafi07

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5230 Facebook Sorunu
Merhaba arkadaslar,benim 5230 telefonum widget facebook na giremiyor,ağ geçidi geçilemiyor gibisinden bir hata veriyor bunun bir ayarı falan varmı yada operator fark ediyomu...normal web bağlantısı var ama... şimdiden teşekkürler arkadaslar...

--------------- Ekleme ---------------

bi fikri olan yokmu..

berkaygormez

Üye
bende bu hafta sonu nokia 5230 aldım bende de internete bağlanmıyor bi arkadaşa sorduğumda mms ayarları ile ilgili mesaj gelmesi gerektiğini söyledi ama öyle bişeyde gelmedi internete girmek istediğimde ise "bağlantı kurulamıyor" ve "işlem gerçekleştirilemiyor" gibi hatalar geliyo ne yapmalıyım ?

haltie

haltie

Üye
bende bu hafta sonu nokia 5230 aldım bende de internete bağlanmıyor bi arkadaşa sorduğumda mms ayarları ile ilgili mesaj gelmesi gerektiğini söyledi ama öyle bişeyde gelmedi internete girmek istediğimde ise "bağlantı kurulamıyor" ve "işlem gerçekleştirilemiyor" gibi hatalar geliyo ne yapmalıyım ?

bu ayaraları müşteri hizmetlerinden istemelisin yada ellede girebilirsin hangi operatörsen ayrı ayrı ayarları var manuel olarak yapabilirsin:oke:

SHINee

SHINee

Üye
offf benim de nokia 5230 um var.. bende de internet sorunu var :ağlarım:
kuruşlar gidiyor bir bir..
ne yapmalıyım bedava internet yok mu :ağlarım:
kuruş olunca rahatça girebiliyorum ama şimdi bitti.Neyle giricem internete? wifi yokmuş.Ben var sanmıştım.Bazıları var diyo bazıları yok diyo.Kime inanacağımı şaşırdım.Nolur bir yardımcı olun.Bedava giremez miyim nete Nokia 5230'dan

cruel37

Üye
Benim telde msn yukleyemiyorum ilginçliklerle gidiyoruz bakalım

Takipçi Satın Al

Üst Alt