nokia 5230 ekran sorunu ..

Sponsorlu Bağlantılar

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bende de aynı sorun vardı garantiye verdim iki gün sonra aldım versiyonuda yükseltmişler gayet güzel oldu tlf bi daha bozulursa yeni tlf alcm iki aya garantisi bitiyor zaten

bymen07

Üye
arkadaşlar bu sorun genelde sıvı temasla alakalıdır mesele telefon elinizde uyursanız ve çok terleyen biriyseniz telefon o nemi içine çeker ve gözle görülemeyecek kadar bile az olsa bu telefonun parçalarında kısa devre oluşturur size tavsiyem telefonun pilini çıkarın ve güneşin etkili oldugu bir zamanda mümkünse siyah bir arabanın üzerinde 3 saat kadar bekletin telefon aşırı ısınabilir ama telefondaki nemi kurutmanın tek yolu budur saç kurutma makinesi vs falan hikayedir bu yöntemi telefonu suya düşürenlerde yapabilir,yazılımla alakalı degildir

Duran.Y

Duran.Y

Üye
çok çok mantıklı bi açıklama bugün deniyorum kardeş sonucu paylaşırm sizlerle.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Olumsuz sonuç alındı. Hiç bişey değişmedi.

daredevil1905

daredevil1905

Üye
Telefonumda yeni gördüğüm ekran sorunun size bi danışmak istedim.

Telefonum tuş kilidine girerken bir anda ekran kırmızı çizik çizik oldu ekran yukarıdan aşağıya doğru ve sonra da telefon kendini baştan başlattı acaba sorun nedir. Fakat sürekli olarak yapmıyor bi kere yaptı bi daha yapmadı. Telefonumun garantisi bitti acaba daha da ilerlermi sorunu yaptırmadıkça. Bide yaptırmaya kalksam aşagı yukarı kaç para tutar. Bilgisi olan arkadaşların cevap atarlarsa sevinirim? Herkese hayırlı işler.

gerrard000

Üye
benim teldede aynı sorun çıktı :@

MrTech

MrTech

Üye
Kulaklik miknatislariyla olayi halledebilirsiniz