nokia 5230 ekran sorunu ..

Sponsorlu Bağlantılar

Luck1

Luck1

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5230 ekran sorunu ..
Arkadaslar benım 5230'umda tus kılıdını acıp kapatınca ekrandakı renkler bırbırıne gırıyor cozumu bılen varsa yardım etsin lütfenn...:ağlarım:

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
bendede 5230 var ama daha önce hiç öyle birşey olmadı. eğer mümkümse telefonun yazılımı v50.0.001 e yükselt. genede sorun dezelmezse en doğrusu garantiye vermek olucaktır.

Luck1

Luck1

Üye
    Konu Sahibi
kardesım daha dün yükselttim v50.0.001 e ondan öncede aynı sorunu yaşıyordum ve telefonu ilk aldıgım zamandan 4 gün sonra ekranda kırmızı küçük bi nokta belirdi ne yaptıysam gitmedi. yalan yok telefonum bırkackere düştü hasar ondanmıdır bılmıyorum ve garantiye vermeyede korkuyorum acıkcası cok bekletıcekler yazılım atıcaklar onu bizde yapabılıyoruz ve telefonumu daha kotu bi halede getirebilirler orasıda var

----------Eklendi 08.07.2011 @ 00:03:27 ---------- Yazıldı 07.07.2011 @ 23:27:33 ----------

arkadaslar bılen biri yardımmmm :ağlarım:

futbol123

futbol123

Üye
garantisi varsa garantiye ver kardeşim

Luck1

Luck1

Üye
    Konu Sahibi
garantisi var kvk . garantiye vermem için telefonu aldıgım yer fatura verdı onu götürmem yeterli dimi ? ve ayrıca garantide kesin bişey cıkar dımı cunku benlık bısey oldugunu dusunmuyorum ne yapmam gerekıyo bı yardımcı olursanız cooookk sevınıcemmm

futbol123

futbol123

Üye
garanti kağıdınıda götürün sorunu anlatın bir çözüm bulurlar

Luck1

Luck1

Üye
    Konu Sahibi
elimde sadece o fatura var baska bişey yokki :( garantisini sorguladıgımda garanti kapsamında diyor bi sorun olurmu

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
kardesım daha dün yükselttim v50.0.001 e ondan öncede aynı sorunu yaşıyordum ve telefonu ilk aldıgım zamandan 4 gün sonra ekranda kırmızı küçük bi nokta belirdi ne yaptıysam gitmedi. yalan yok telefonum bırkackere düştü hasar ondanmıdır bılmıyorum ve garantiye vermeyede korkuyorum acıkcası cok bekletıcekler yazılım atıcaklar onu bizde yapabılıyoruz ve telefonumu daha kotu bi halede getirebilirler orasıda var

----------Eklendi 08.07.2011 @ 00:03:27 ---------- Yazıldı 07.07.2011 @ 23:27:33 ----------

arkadaslar bılen biri yardımmmm :ağlarım:

Arkadaşım ekranda beliren o kırmızı nokta ölü pikselden dolayı kaynaklanabilir... Benimde telefonumun dokunmatiği bozulmuştu bir kere ben nokia care ye verdim ve 1 hafta sonra aldım telefonumu.. kvk nın tamir süresi nasıldır bilemiyorum ama, kvk dan korkmasan daha iyi olur :) Garanti için faturaya bile gerek yok..(ama sen genede yanında götür :) ) Ben telefonumu garantiye verdiğimde pilin altında bulunan kare şeklindeki barkodu okuttu adam :D fatura filan gerekmedi

Luck1

Luck1

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın arkadasım ama ıcım rahat değil cunkü formlarda okudugum kadarıyla kvk dan bı cok kısı şikayetçi bende onlardan biri olmak istemiyorum ..

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
sağolasın arkadasım ama ıcım rahat değil cunkü formlarda okudugum kadarıyla kvk dan bı cok kısı şikayetçi bende onlardan biri olmak istemiyorum ..

ben daha önce kvk ya hiç telefon vermedim. o yüzden nasıldır bilmiyorum ama, ben sana nokia care yi tavsiye ederim :)

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Yaf bu telefonların ne çok sorunu varmış, almaya karar verdim ama vazgeçmekte üzereyim:hmmm. Benim tel kaç defa yeri öptü bişey olmadı. Malzemesi kaliteli değil galiba yani kasa sağlam değil gibi:ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yaf bu telefonların ne çok sorunu varmış, almaya karar verdim ama vazgeçmekte üzereyim:hmmm. Benim tel kaç defa yeri öptü bişey olmadı. Malzemesi kaliteli değil galiba yani kasa sağlam değil gibi:ehe

Benim kardeşimde senin gibi kasası sağlam bir telefon almak istedi ve aldı. Telefonun herşeyi sapasağlam, tuşları dahil komple metal malzeme kullanılmış. Yer düşse değil, yer tüm gücünle atsan telefon tıkır tıkır çalışıyor içi bile açılmıyor.

Şimdi ise bin pişman aldığına. Zaten ucuz bir telefondu, 500gr ağırlığında, küçücük ekranı ve çok ağır çalışması yüzünden Nokia x1-00 a geçti :D

Grkntrn

Grkntrn

Üye
evet arkadaşlar bu sorunun cözümünüü söylüyorum arkadaşın dediği gibi tuş kilidi kapatıp acınca ekran renkleri birbirine giriyorsa arada düzeliyor sonra tekrar tuş kilidini kapatıp acınca sapıtıyorsa
YAPMANIZ GEREKENLER.
*Öncelikle yüklü olan versiyonu söyleyin ona göre yardım edecegim
*jaf yazılımı indirin netten v ile birlikte
*usb kablonuz olsun
*bunlar tamam olunca bana meail atın ([email protected]) ona göre buraya anlatım yapacagım
hadi kalın saglıcakla

_YALNIZLIK_

Üye
slm arkadslar benım tel da aynı sorunu yapmaya basladı sız ne yaptınız yardımcı olursanız sevınırım..

tempestshine

tempestshine

Üye
Senin bu 5800 kesin bozulmuştur.Benim 5300'da aynı böyle oluyordu.

ozqur06

Üye
Arkadaşım aynısı bendede oluyordu renkler cızgı cızgı bırbırıne karısıyo rengarenkgarantıye verdım yaptılar 1 ay sonra aldım

jetiks

Üye
aynı sorun bende de vardı telefonun duvar kağıdını bembeyaz bı resım yaptım en azından renkler karısınca kırmızıya basıyorum düzeliyor

zapzup94

Üye
arkadaşım benimde aynı oldu.garantiye gönderdim ekran kartı yanmış.darbeden olabilirmiş.yaptırdım normalde 120 tl garanti olduğu için bedava

Duran.Y

Duran.Y

Üye
şuan aynı sorun bende de var ve ekranı ısıttığımda ekran açılıyor. Telefoncuya sordum ekran değişmeli 60 tl dedi. Sizce fiyat biraz fazla değil mi ne dersiniz?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
şuan aynı sorun bende de var ve ekranı ısıttığımda ekran açılıyor. Telefoncuya sordum ekran değişmeli 60 tl dedi. Sizce fiyat biraz fazla değil mi ne dersiniz?

5230 kullanıyorum, 50'ye tamamla fiyatı. Piyasa fiyatlarından haberim yok.