Nokia 5230 bass güçlendirici sorunu..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5230 bass güçlendirici sorunu..
Sa arkadaşLar telefnu ilk aLıdqımdan beri memnunum ancak bass lı bi sarkı dnlerken bass güçlendiriciyi etkinleştrnce hoparlör cızıldıyor yeni aldım neden olablr ?

bu arada sitedeki arkadasların konu yardımıyla 5230 umu v21 yükledm daha hızlı tavsye ederm

şimdiden teşekkrLer

Perfect!

Üye
hoparlör yetersiz kalıyordur

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
    Konu Sahibi
baska 5230 kullanan arkadaslarda da aynı sorun varmı acaba :S

Tracy35

Tracy35

Üye
Mekanık Hata Olabılır Bençe Garantı 7 gun olmadıysa hemen deyışimini işte

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
    Konu Sahibi
2. gün gittm söyledm sarkıdan dedıler eger istemyorsan garantye gönderelm dedıler.değişm fln olsa yaptrcaktım ama 2 günlk telefonuda garantye gndermek istemedm.

5230 olan arkadaslar basslı bı sarkıda bass güçlendriciyi acsınlar bi sorun varmı iszdede ???

Tracy35

Tracy35

Üye
hmm ama Sen satıçıya Gıtmeseydın keske Dırek Kvk Veya Sızın Orda teleservice felan varmıydı oraya felan gıtseydın onlar daha ıyı bılgı verırılerdi

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
    Konu Sahibi
orduluyum burdan aldım kvk nın ana bayiinden.garantye gnderelım dedıler baska brsey demedler

5230 olan arkadas deneyeblrmi acba ....

mec35

mec35

Üye
Sa arkadaşLar telefnu ilk aLıdqımdan beri memnunum ancak bass lı bi sarkı dnlerken bass güçlendiriciyi etkinleştrnce hoparlör cızıldıyor yeni aldım neden olablr ?

bu arada sitedeki arkadasların konu yardımıyla 5230 umu v21 yükledm daha hızlı tavsye ederm

şimdiden teşekkrLer

bennimde basıma geldı garantıye gonderdım ama yne aynı sarkıyı sorun yaptılar :off:

OğuzcanAbi

Üye
de ki bütün şarkılarda oluyor mecbur alcak bende öle sorun olacak böle diyecek:box:box

harun20062007

harun20062007

Üye
bendede aynı sorun vardı telefoncuya git hoparlör kısmını açtır bi hoparlör çipi var 2. hoparlör çipini taktır 5800 dan fazla ses çıkarıyor şimdi

platane

Üye
valla bende 5230 aldım ama memnun kalmadım doğrusu telefonu alalı 1 ay olmadı daha öyle müzik çalardan müzikte dinlemişligim bile yok doğru düzgün. geçen gün bir baktım telefon titriyor çalarken ses gelmiyor hoparlörü bozulmus durduk yere garantiye vericem artık bayramdan sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt