nokia 5228 güncelleme sırasında kapandı bir daha da açılmıyor yardım edin lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

analka

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5228 güncelleme sırasında kapandı bir daha da açılmıyor yardım edin lütfen.
arkadaşlar nokia 5228 i usb kablosuyla bilgisayara takıp güncellemek istedim yükleniyor dedi.telefon kapanıp aöılıyordu.sonra yüklendi.cihazınız yeniden başlatılıyor yazıyordu bekledim ama açılmadı.kablodan çıkardım.bataryasını çıkarıp tekrar taktım olmadı.format atmaya çalıştım ekran açılmıyor.yardım edecek arkadaşlardan ALLAH(cc) razı olsun.

analka

Üye
    Konu Sahibi
nasıl olu flash atacağım bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
nasıl olu flash atacağım bilmiyorum.
Anlatim ayni konu altinda sabit var ama buyrun
eger birsey yazarsaniz tekrar bakmam icin begeni yapinki bileyim begeni burda sorum var gibi gelirmisin gibi bir buton.

• Beğen
Tepkiler: analka

analka

Üye
    Konu Sahibi
hıı bilgi için teşekkürler.anlatımdakilerin aynısını yaptım olmadı açılmadı gene de.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
hıı bilgi için teşekkürler.anlatımdakilerin aynısını yaptım olmadı açılmadı gene de.
Acilmadi derken flash atabiliyormusunuz?atiliyorsa acilmasi gerek yada dosyanizi nerden indirdiyseniz hatali olabilir.
Verdigim konudakini indirdiyseniz sorun olmamasi gerek.
Telefonunuzun acma kapama tusuna degilde pilinin cikarip takma islemiyle yaparsaniz olur.

• Beğen

analka

Üye
    Konu Sahibi
verdiğiniz konudan indirdim hepsini.odeon u çalıştırıyorum go yu tıklıyorum.sonra manual,dead ı işaretliyorum crt 380nın işaretini kaldırıyorum use unı yı işaretliyorum rm 625 yok tu ben de bir yerden indirdim jaf klasörünün içine attım.gene odeonu çalıştırdım.işaretledim ve de rm 625 de vardı tıkladım flash tıkladım.evet deyip açma kapama döğmesine bastım sadece titreşim oldu o kadar yükleniyor gibi bir şey çıkmadı ne bilgisayarda ne de telefonda.bataryasını da çıkardım flash tıkladım sonra taktım olmadı.gene çıkardım bataryayı flash tıkladım bataryayı takıp açma kapama döğmesine de bastım olmadı.

----------Eklendi @ 05:05:53 ---------- Yazıldı @ 05:02:47 ----------

bi de üstteki MCU PPM CNT yanmıyor.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products/RM-625 klasorunu indirmenize gerek yok siz kendiniz yeni klasor yapip adini yazmali ve ordan indirdiniz dosyari
RM-625 icine atmaniz gerekiyor yoksa gormedi icin islem baslamaz.

• Beğen

analka

Üye
    Konu Sahibi
RM-625 in içine 80 mb lık cfw yi atacağız değil mi?

analka

Üye
    Konu Sahibi
yaptım odeon u açarken go ya tıklayınca işaretliyorum onları ama üstteki MCU PPM CNT yanmıyor.yüklenmiyor gene

----------Eklendi @ 05:27:12 ---------- Yazıldı @ 05:21:38 ----------

yaptım gene olmadı.üstteki MCU PPM CNT yanmıyor.ondan olabilir mi?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
yaptım odeon u açarken go ya tıklayınca işaretliyorum onları ama üstteki MCU PPM CNT yanmıyor.yüklenmiyor gene
Bakin bunu pc ye kurun acin bana ozel mesajla id ve sifrenizi atin ben yapabiliecekmiyim bakalim.

• Beğen

analka

Üye
    Konu Sahibi
yolladım.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Arkadaşlar böyle şeylerle uğraşacağınıza verin servise bitsin ya. Benim de şarjı bitince kapanmıştı bir daha açılmadı 15-16 gün önce 5800'ımı verdim 3-4 gün önce 0 cihaz gönderdiler değiştirmişler.

analka

Üye
    Konu Sahibi
servise ne diye vereyim arkadaşlar yardımcı oldu.ALLAH(cc) hepsinden razı olsun gerçekten hepsi profesyoneldirler.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
anlat ne derdin varsa söyle :bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt