nokia 500 kulaklık desteklemiyor

Sponsorlu Bağlantılar

soruvar

Üye
    Konu Sahibi
nokia 500 kulaklık desteklemiyor
merhaba nokia 500 için frisby kulaklık aldım aksesuar desteklenmiyor diyor basına çok az bi mesafe kalınca boş kalınca çalışıyor ama hepsini takınca olmuyor

birol08

birol08

Üye
Jacktan kaynaklanıyordur kimisi streo kimisi mono
Bildiğim kadarıyla çüzümü yok bence denemeden alma bidaha

soruvar

Üye
    Konu Sahibi
orada demedim olmadı fis iptal demem desteklenmiyor sa desteklenmiyor dedi dönüştürücu ile olmaz mıFHP-40E kulaklık modeli bu yardımanlayan biri yok muyazılım felan bişeyle olurmu yardım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Sorun donanımla alakalı, yazılımla çözemezsin sorunu.. Eğer iade veya değişim yapabileceğin bir yer ise geç olmadan değişim yap veya iade et..
Kulaklık jakını telefona uyumlu bir jakla değiştirirsen sorun çözülür ama bu seferde orjinalliği bozulur..

soruvar

Üye
    Konu Sahibi
bimeksten aldım ödeyince denedim almadılar geri nokia orjinal kulaklık var dı 44 e eyer bunu verip farkını ödersem verirler mi

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve Emrgncy
Emrgncy

Emrgncy

Üye
  • Beğen
Tepkiler: soruvar

soruvar

Üye
    Konu Sahibi
ısrar et değiştirirler...
ilk aldığım gün fişi iptal edemiyorum dedi yetkiliye sordu desteklemiyorsa dekteklemiyordur dedi gitti olursa orjinal nokia kulak içi kulaklık var ondan alayım

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Emrgncy

Emrgncy

Üye
ilk aldığım gün fişi iptal edemiyorum dedi yetkiliye sordu desteklemiyorsa dekteklemiyordur dedi gitti olursa orjinal nokia kulak içi kulaklık var ondan alayım
onlar başlarından savmak istemişler, ısrarcı davran...

• Beğen
ismail

ismail

Üye
bimeksten aldım ödeyince denedim almadılar geri nokia orjinal kulaklık var dı 44 e eyer bunu verip farkını ödersem verirler mi
1 hafta içinde koşulsuz iade hakkı var sanırım.

mikrofonsuz ararsan bende bu kulaklık var biraz dışarı ses kaçırıyo ama kulaklığı takınca belli seste dışardaki sesleri duymuyorsun :D bimeksin sitesinde kulaklıklar koşulsuz iade kısmına girmiyomuş malesef..
Ürün alacağınız zaman goldu öneririm. iade koşulları daha müşteri yanlısı gibi gözükmekte..

soruvar

Üye
    Konu Sahibi
nokia kulaklık çalıştırmadığın için orjinal dedim amj yarın gidip deniyecem

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
nokia kulaklık çalıştırmadığın için orjinal dedim amj yarın gidip deniyecem
Bilmiyorum bende nokia E63 var ve yukarda verdiğim linkteki kulaklık sorunsuz çalışıyordu. tabi mikrofon yok kulaklıkta. mikrofo olmadığından pc ile de uyumlu.

ayrıyetten bi ara nokia 5800 xm kullandım onda da sorun çıkarmadı..

soruvar

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum bende nokia E63 var ve yukarda verdiğim linkteki kulaklık sorunsuz çalışıyordu. tabi mikrofon yok kulaklıkta. mikrofo olmadığından pc ile de uyumlu.

ayrıyetten bi ara nokia 5800 xm kullandım onda da sorun çıkarmadı..
Saol kulaklık iyi hoşta 62 tl fazla gibi geldi bu nokia kulaklık iyi bas vermez mi bu benim orjinal kulaklığımdan farklı

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Saol kulaklık iyi hoşta 62 tl fazla gibi geldi bu nokia kulaklık iyi bas vermez mi bu benim orjinal kulaklığımdan farklı
bilmiyorum ki özelliğini sana başka bi kulaklık daha önerebilirim 5 dakka içinde :)5 dakka içinde öneremicem çünkü arkaaşım ortada yok ona sorcaktım kullandığı kulaklık bass için iyiydi..ben arkadaşın yalancısıyım arkadaşta bu var bass iyi diyor ama bilemicem :) mesela lkulaklığın kulağa giriş kısmı çok büyük benim kulağıma tam oturmadı..

soruvar

Üye
    Konu Sahibi
Saol bana kulak içi olursa iyi olur yada normal bi tane philips görmüştüm kulak içi kararsızım artık bimeks geri vermeye çalışacam olmazsa philips
bilmiyorum ki özelliğini sana başka bi kulaklık daha önerebilirim 5 dakka içinde :)5 dakka içinde öneremicem çünkü arkaaşım ortada yok ona sorcaktım kullandığı kulaklık bass için iyiydi..ben arkadaşın yalancısıyım arkadaşta bu var bass iyi diyor ama bilemicem :) mesela lkulaklığın kulağa giriş kısmı çok büyük benim kulağıma tam oturmadı..

Saol bana kulak içi olursa iyi olur yada normal bi tane philips görmüştüm teknosada kulak içi kararsızım artık bimeks geri vermeye çalışacam olmazsa philips

• Beğen
ismail

ismail

Üye
kulağına göre al dikkat et. sonra pişman olma gene :)

• Beğen

Üst Alt