ısrar et değiştirirler...bimeksten aldım ödeyince denedim almadılar geri nokia orjinal kulaklık var dı 44 e eyer bunu verip farkını ödersem verirler mi
ilk aldığım gün fişi iptal edemiyorum dedi yetkiliye sordu desteklemiyorsa dekteklemiyordur dedi gitti olursa orjinal nokia kulak içi kulaklık var ondan alayımısrar et değiştirirler...
onlar başlarından savmak istemişler, ısrarcı davran...ilk aldığım gün fişi iptal edemiyorum dedi yetkiliye sordu desteklemiyorsa dekteklemiyordur dedi gitti olursa orjinal nokia kulak içi kulaklık var ondan alayım
peki yarın tekrar gideyim 44 tl ama nokia kulaklık orjinal galibi iyi ses versindeonlar başlarından savmak istemişler, ısrarcı davran...
orjinal kulaklık çok kotu ki bas 0peki yarın tekrar gideyim 44 tl ama nokia kulaklık orjinal galibi iyi ses versinde
1 hafta içinde koşulsuz iade hakkı var sanırım.bimeksten aldım ödeyince denedim almadılar geri nokia orjinal kulaklık var dı 44 e eyer bunu verip farkını ödersem verirler mi
Bilmiyorum bende nokia E63 var ve yukarda verdiğim linkteki kulaklık sorunsuz çalışıyordu. tabi mikrofon yok kulaklıkta. mikrofo olmadığından pc ile de uyumlu.nokia kulaklık çalıştırmadığın için orjinal dedim amj yarın gidip deniyecem
Saol kulaklık iyi hoşta 62 tl fazla gibi geldi bu nokia kulaklık iyi bas vermez mi bu benim orjinal kulaklığımdan farklıBilmiyorum bende nokia E63 var ve yukarda verdiğim linkteki kulaklık sorunsuz çalışıyordu. tabi mikrofon yok kulaklıkta. mikrofo olmadığından pc ile de uyumlu.
ayrıyetten bi ara nokia 5800 xm kullandım onda da sorun çıkarmadı..
bilmiyorum ki özelliğini sana başka bi kulaklık daha önerebilirim 5 dakka içindeSaol kulaklık iyi hoşta 62 tl fazla gibi geldi bu nokia kulaklık iyi bas vermez mi bu benim orjinal kulaklığımdan farklı
5 dakka içinde öneremicem çünkü arkaaşım ortada yok ona sorcaktım kullandığı kulaklık bass için iyiydi..ben arkadaşın yalancısıyım arkadaşta bu var bass iyi diyor ama bilemicem
mesela lkulaklığın kulağa giriş kısmı çok büyük benim kulağıma tam oturmadı..Saol bana kulak içi olursa iyi olur yada normal bi tane philips görmüştüm teknosada kulak içi kararsızım artık bimeks geri vermeye çalışacam olmazsa philipsbilmiyorum ki özelliğini sana başka bi kulaklık daha önerebilirim 5 dakka içinde5 dakka içinde öneremicem çünkü arkaaşım ortada yok ona sorcaktım kullandığı kulaklık bass için iyiydi..ben arkadaşın yalancısıyım arkadaşta bu var bass iyi diyor ama bilemicem
mesela lkulaklığın kulağa giriş kısmı çok büyük benim kulağıma tam oturmadı..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
umarım kulaklık alırlar :/kulağına göre al dikkat et. sonra pişman olma gene![]()
philips ve sony destekler mi ?kulağına göre al dikkat et. sonra pişman olma gene![]()
çoğu desteklerumarım kulaklık alırlar :/
philips ve sony destekler mi ?
desteklemeyini bulmak zor zaten