Telefon Tavsiyesi nokia 3120c'mi nokia 5130xm'mi Kararsız kaldım kullananlar önerirmisiniz bi yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_NoMeRcY_

_NoMeRcY_

Üye
    Konu Sahibi
nokia 3120c'mi nokia 5130xm'mi Kararsız kaldım kullananlar önerirmisiniz bi yardım?
Arkadaşlar ben 3120 ve 5130 arasında kararsız kaldım 5130 da cok sorun var diyolar ve 3120 de daha hiç şikayetle karsılasmadım hangisinde oyun tema program bulmak kolay olur bu gibi şeyleri kullan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim en yakın sürede bu iki telden birini alıcam da :d:

legend5858

legend5858

Üye
5130u bilmem ama ben 3120c kullandım cok hos ve rahat bi telefon java oyun program yükleyebilrisn akmerası 2mp olmasına rağmen cok güzel fotograf cekiyor sesi tatmin edici ama telin ksası biraz dandik düşürmede filan kasası kırılıyor ona ragmen güzel telefon

_NoMeRcY_

_NoMeRcY_

Üye
    Konu Sahibi
5130u bilmem ama ben 3120c kullandım cok hos ve rahat bi telefon java oyun program yükleyebilrisn akmerası 2mp olmasına rağmen cok güzel fotograf cekiyor sesi tatmin edici ama telin ksası biraz dandik düşürmede filan kasası kırılıyor ona ragmen güzel telefon
Yorumun için teşekkürler...:oke:

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
3120c gayet güzel tavsiye ederim ..Sesi iyi .Kamera 2 değilde sanki 2.5-3 gibi :) Ben beğendim yani

haey31

Üye
3120c kullanıorum arkadasın dedıgı gıbı kasası dandık dusunrmeden kullanırsan cok hos ve guzel bır telefon

--------------- Ekleme ---------------

ve kamerasıda gercekten 2 yazıo ama 2.5 3 gıbı

hasanceza188

hasanceza188

Üye
Abi alacaksan 3120 al ben herşey yükledim tınlamıyo bile
aypon gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt