Nokia 3110c Sürüm Güncelleme Sorunu..! Bilgisi Olanlara; Yardım Ediniz Lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

.:ConsTanTinE:.

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 3110c Sürüm Güncelleme Sorunu..! Bilgisi Olanlara; Yardım Ediniz Lütfen..
Arkadaşlar sürüm güncellemede telefonu pc ye bağlıyorum... Pc suite midir nedir.. Sürüm güncelleme programı ışte, nokia.com dan indirdim... Açıyorum o programı herşey oluyor yalnız "bağlı bi telefon bulunamadı diyor" 50 kez denedim.. Olmuyor.. Arkadaşımın ki oldu ama.. Bi bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen..! Yorumlarınızı ve bildiklerinzi paylaşırsanız sevinirim..! Şimdi den teşekkürler dilerim.. Saolun..

• Beğen
Tepkiler: blaster99

duman42

Üye
neden güncelliyon ki boşver

deniz5454

Üye
arkadaslar ben programı indirdim güncelliyordu sonra telefonuma baktım kapanmış ..birdaha acamadım ne ettilerr benim telefonuma bir bilgisi olan lütfen yardım ederse sevinirimmm..

baron11

Üye
arkadaslar ben programı indirdim güncelliyordu sonra telefonuma baktım kapanmış ..birdaha acamadım ne ettilerr benim telefonuma bir bilgisi olan lütfen yardım ederse sevinirimmm..
telefonun kapanması normaldi..kapandığında bağlantı kablosunu çıkarmışsan sana servis yolu gözükmüş..

tekerkek

Üye
arkadaşlar birşey sormak istiyorum.bilen varsa lütfen yardımcı olsun.bende 3110c var.yazılım güncelleyince telefondaki msjlar rehber falan hep silinmesi gerekirken benimkinde silinmiyor.nokia softvare updater la yazılım güncelliyorum.işlem sonunda başarıyla güncellendi yazıyor ama telefonda hiçbir değişiklik yok.acaba servis yolumu gözüküyor bana.yazılımı güncellemiş görünüyor ama tel.da hiçbir değişiklik yok.normalde telefonda var olan sürüm güncel olsa bile,yeniden yüklediğimiz zaman rehber,msjlar vs.silinmiş olması gerekmezmi?lütfen ilgilenen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.sağlıcakla kalın

dmn_42

dmn_42

Üye
..........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt