Nokia 2730 Tuhaf Sorun :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

foferdvd

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 2730 Tuhaf Sorun :S
Arkadaşlar Turkcell'den almış olduğum 2730 classic modeli telefonumda genel tercihlere girince telefon kilitleniyor ve sonra resetliyor, neden olabilir ? Teşekkür ederim.

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
servise ver işletim problemi vardır tel de

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
evet bu durumlarda en doğru hareket servise vermektir tabi garanti süresi bitmediyse

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
genelde 2 yıl garanti süresi veriyolar ona göre hesapla işte

Strazburg

Üye
Cihazın garantisi varsa, Genpa'ya götür. KVK tavsiye edilmez.

OğuzcanAbi

Üye
ne yaptınız hacı format at yazılımını güncele düzelir

srky.1

srky.1

Üye
bencede servise ver biraz geç gelebilir... Ama bide servis sorunu çözemezse yenisini gönderme ihtimalleri var satarsın sıfır diye:):):)

mehmet1337

mehmet1337

Üye
Arkadaşım bi güncelle düzelmez ise sonra ver Garantiye Fix problem'ler olabilir güncelle düzelir belki tabii ki Güncelleme'nin ne olduğunu biliyorsan.

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
yazılım güncelle % 90 düzelir.eğer düzelmezse nokia cluba götür.onlar allem eder kullem eder geçici süreliğinede olsa düzeltir ;) nokianın servsinede güvenmeyin

Burak

Üye
yazılım güncelle % 90 düzelir.eğer düzelmezse nokia cluba götür.onlar allem eder kullem eder geçici süreliğinede olsa düzeltir ;) nokianın servsinede güvenmeyin

Nokia'nın Türkiye'de en güvenilir servisi TELESERVICE alanında uzman kadrosuyla türkiye'nin birçok yerinde hizmet vermektedir.
elimize ulasan telefonların sorunlarını yüzde 100 e kadar çözümlüyoruz. telefonun onarım süresince telefon sahibine geçici telefon hizmetide saglıyoruz.
''nokia servisine güvenmeyin'' kelimesini hakaret kabul edip,sizi kınıyoruz.
TELESERVİCE İSTANBUL ANADOLU YAKASI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ/arıza tespit-çözüm bölümü

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
ya güldürme beni Allah aşkına,aynı hatadan 3.cüye veriyorum telefonu.2.ye verdiğimde beyaz ekran hatasıyla vermiştim,telefon servisten döndüğü dakika nokia bayide telefona hattı takıp çaldırdım telefondan ses çıkmıyordu.bumu sizin hizmet anlayışınız.Halkı mağdur etmekten başka yaptığınız birşey yok.Sadece ben değil 5130 kullananların çoğu beyaz ekran hatasından telefonu servise veriyor ve en fazla 5 ay içinde sorun tekrarlanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt