Nokia 2730 Classic Operamini Tarayıcıısını Nasıl Silerim Yada Başka Tarayıcı Yüklerim?

Sponsorlu Bağlantılar

seniorburock

seniorburock

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 2730 Classic Operamini Tarayıcıısını Nasıl Silerim Yada Başka Tarayıcı Yüklerim?
Evet Başlıktada Yazdığı Gibi Nokia 2730 Classic Operamini Tarayıcıısını Nasıl Silerim Yada Nasıl Başka Tarayıcı Yüklerim? Operamini Güzel Ama Ben
Giremiyorum Operamini Yüzünden Yardım Ederseniz Sevinirim :(:(:allalla::allalla::allalla::bilmm:bilmm:bilmm

OğuzcanAbi

Üye
uygulamadan silebilirsin forumda bir çok browser war

antalyayavu

antalyayavu

Üye
0.facebook.com a operadan giremezsin onu kabul etmiyo telefonun kendi browserinden girersin.
operayida uygulamalardan silebilirsin.

seniorburock

seniorburock

Üye
    Konu Sahibi
bilgiler için sağolun ama uygulamalarda opera diye bir şey yok :( ovi diye bir program var sadece. Telefonun Kendi Browserinden nasıl girebilirm ki Web'e giriyorum sonra Tarayıcı 'ya giriyorum direk opera açılıyor :( Yardımlarnızı bekliyorum lütfen :(:(

samco0635

Üye
arkadşım değil O.faccebook.com sadece www olmadan

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar 2730 sis dosyalarını destekliyormu veya jar dosyalarını 2730 alınabilecekbi telefonmu 2730 ile bildiklerinizi özellikle kullanan varsa yazarmısınız .............lütfen cevap yazınınz

djmbia

Üye
dostum bende 2730 kullanıorum jar dan baskasını desteklemıo ıcın rahat olsun jar dosyaları cok guselmesala 50 ye yakın jar uzantılı oyun war bende :D

samco0635

Üye
2730 simkartsız çalışıomu

SaDıK_58

Üye
arkadaşlar opera mını nasıl sılınıyor ayrıntılı anlatırmısnız ?? bole uygulamalardan nasıl sılınıyo ben yapamadım

DanqeRTeXaS

DanqeRTeXaS

Üye
ArkadasLar Yardım Eden Yok mu Yaa UyguLamaLarda BöyLe Bişey Yok. Ayrıca İnternet Ayarlarım Yapılı Fakat İnternetede Giremiyorum..

OğuzcanAbi

Üye

sorun çözüldü opera miniyi görünce seçenekler sil de silinsin

DanqeRTeXaS

DanqeRTeXaS

Üye
Onu NAsL buLucaz İşte aLt üst Ettim teLefonu Yok Arkadas :D Ne Uyuz bi teLefn ya :D

OğuzcanAbi

Üye
opera miniyi bulun galeriden uygulamalrdan vs vs seçenekler sil dein bu kadar basit

seniorburock

seniorburock

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ben taracıya giriyorum direk opera mini açılıyo çözemedim sorunu çözemiyormuşuz nokia serversini aradım ve türkcelli aradım opera mini telefonun kendi browseriymiş silinemiyomuş başka browser yükleyin dediler ama bulamadım :S

teyrebaz

Üye
karDeş sıkıntı anLıyorum benimkide öLe deLi oLcam :S

ibrahim ceran

Üye
helal olsun arkdaşlar emeginize saygım sonsuz :D

seniorburock

seniorburock

Üye
    Konu Sahibi
beyler opera miniyi silmenize gerek yok müzik çalara girin sonra seçeneklere girin ordan indirilenlere girin sonra web adresine git ' e tıklayın ..!

fatihsa

Üye
arkadslar ordanda olmuyo benım telde ya :D hakketten ne kadar uyuz bı tel bu

cagatay_654

Üye
opera mini yi nereden silecez?? opera mini diye bişey gözükmüyor tarayıcıya tıklayınca direk opera mini açılıyor
bilen varsa çok iyi olur

--------------- Ekleme ---------------

telefonda opera mini bulunmuyor sadece web e giriyosun tarayıcıya tıklayınca direk opera miniye giriyor

java*96

Üye
hayır öğlede olmuyo ama bn 2730dan faceye bedava giriyom nasıl mı müzik çaları açıp seçeneğe girip indirilenlere girin sonra adres gire girip 0.facebook.com diyip giriliyo bn denedim oldu sizlerde deneyin

ghost1995

Üye
bn 2730dan faceye bedava giriyom nasıl mı müzik çaları açıp seçeneğe girip indirilenlere girin sonra adres gire girip BURAYA DİKKAT HERŞEYİ SİLİN VE 0.facebook.com yazın giriliyo bn denedim oldu sizlerde deneyin

Üst Alt