XXXturi01
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ayarlarda tuş ışığı kapatma seçeneği yok muNokia 2220nin tuş takımı ışığı gözümü rahatsız ettiğinden dolayı tuş takımı ışığını söktum ancak ekranın isigida gitti. Yeni ışık taktım tuş takımına sorun çözüldü ama sonra tekrar sorun çıkardı farklı lamba takmayı denedim ama lamba sadece yandı ve ekran açılmadı. Eski telefonlarla uğraşan telegram gruplarına sordum ama onlarda yardımcı olamadi. Lütfen yardım edebilir misiniz? Ekran değişince sorun gitmez çünkü olay tuş takımı ışığında. Yani ekran çalışıyor ama isigi olmadığından karanlık gözüküyor ama çok karanlık hiç gozukmuyor. Ve ayrıca çoğu kişi tuş takımı ışığının ekranı aydinlattigini dusunuyordur ama öyle değil. Ekranın ayrı ışığı var ama tuş takımı ışığında bağlı tuş takımı ışığıyla bağlantısı olmamasına ragmen böyle oldu
Yok herhaldeAyarlarda tuş ışığı kapatma seçeneği yok mu
Benim samsung tuşlu kamerasız telefonda bile bu ayar var
anlamadım tam olarak anlatırmısınsöyle birşey olabilir. o ledler seri bağlıdır bir birine o yüzdende ekran ışığı gidiyordur .öğrenmenin kolay yolu var ledin birini kesersen komple hepsi gidiyorsa demek ki seri bağladırı. devreyi tamamlayıp geliyordur. olmadı atlama yapacakksın öyle deneyeceksin ama olur mu bilemiyorum
anlamadım tam olarak anlatırmısın
yani diyo ki ...anlamadım tam olarak anlatırmısın
Tüü Sana Çabuk Elhamdulillah De. Demek ki Öğretememişiz.yani diyo ki ...
anladım ama anlatamam
Yani Nasıl Diyeyim Domino Taşı Düşün Baştakını Yıkarsan Hepsi Yıkılır. Şimdi Telefondakı Aydınlatmada yani TÜm LEdler Birine Bağlı ile O Yüzden Ekranda Gitmiş Olabilir.anlamadım tam olarak anlatırmısın
Harika bi anlatım olmuşTüü Sana Çabuk Elhamdulillah De. Demek ki Öğretememişiz.
Yani Nasıl Diyeyim Domino Taşı Düşün Baştakını Yıkarsan Hepsi Yıkılır. Şimdi Telefondakı Aydınlatmada yani TÜm LEdler Birine Bağlı ile O Yüzden Ekranda Gitmiş Olabilir.
Biz Buna Seri yada Paralel Bağlantı Diyoruz Örnek:
Seri Bağlantıda Ortadan Yuvarlak İçinde Çarpı Olandan Birini Çıkarttığını Düşün Devreyi Tamamlayamadığı İçin Hepsi Söner.
Fakat Paralel Bağlantıda Hangisini Sökersen Sök Hepsi Çalışır.
hah şimdi bunu telefona uyarlayıp anlat bakım arkadaşa. deki telefondakı bu ledler seri mi bağlıda kesince hepsi gidiyor yoksa paralel mıHarika bi anlatım olmuş
Kablocu olduğun iyice ortaya çıktı
Harika anlatmışsın yazdımhah şimdi bunu telefona uyarlayıp anlat bakım arkadaşa. deki telefondakı bu ledler seri mi bağlıda kesince hepsi gidiyor yoksa paralel mı
Harika anlatmışsın yazdım
Anladım yazmadım
Dikkat idtiysen
bu videoyu her izlediğimde tebessüm ediyomMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama yukarıda kahkaha atmışsın ne işbu videoyu her izlediğimde tebessüm ediyom
Normalde geri zamanlar tebessüm ederimama yukarıda kahkaha atmışsın ne iş
ha olmadığı zamanlarda oluyor yaniNormalde geri zamanlar tebessüm ederim
Pşikolojim bozuk olduğu zamanlar
Kahkaha atarım 😄
Ha hıha olmadığı zamanlarda oluyor yani
ha hı dal zal re je şın şin zat dat tı zığ ağın gayin fe kaf keyHa hı
He ye
Zel ra zezal re je
Sin şın sadşın şin zat
Dad tı zı ayın ğayındat tı zığ ağın gayin
Gaf kefkaf key
ha hı dal zal re je şın şin zat dat tı zığ ağın ga
Sinan ile Ahmet Elifba öğreniyorZel ra ze
Mesaj birleştirildi:
Sin şın sad
Mesaj birleştirildi:
Dad tı zı ayın ğayın
Mesaj birleştirildi:
Gaf kef
Mesaj birleştirildi:
Öğren de gel
Derhal
zel varmı yokmu çözemedim o yüzden terreddütte kaldımZel ra ze
Mesaj birleştirildi:
Sin şın sad
Mesaj birleştirildi:
Dad tı zı ayın ğayın
Mesaj birleştirildi:
Gaf kef
Mesaj birleştirildi:
Öğren de gel
Derhal
sinan mı selman mıSinan ile Ahmet Elifba öğreniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?