Nokia 2013 1. çeyrek satışlarını açıkladı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia 2013 1. çeyrek satışlarını açıkladı

Nokia merakla beklenen 2013 yılının Ocak-Şubat-Mart aylarını kapsayan 1. çeyrek satış rakamlarını bugün açıkladı.

Buna göre Nokia bu dönemde 6.1 milyon akıllı telefon satışı gerçekleştirdi. Bu rakamın 5.6 milyon adedi windows phone işletim sistemli Lumia serisi,500.000 adeti ise Symbian işletim sistemli cihazlardan oluşuyor. 4.4 milyon lumia cihazı satışının yapıldıgı bir önceki yılın son çeyregine göre %28'lik bir artış ortaya koyan Nokia windows Phone ile başarılı bir yükselme trendi yakalamış görünuyor.

• Beğen
Tepkiler: Web Designer

rapman

rapman

Üye
Başarılarının artarak devam etmesi dileğiyle...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Başarılarının artarak devam etmesi dileğiyle...

öyle de olacak gibi görünüyor. Az önce Stephan Elop'un rapor degerlendirmesini okudum bir tek mutluluktan çıglık atmadıgı kalmış. :kıskıs:

katil_197

katil_197

Üye
nokia anlamıştır artık kaliteli telefon yapma faydalarını

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

öyle de olacak gibi görünüyor. Az önce Stephan Elop'un rapor degerlendirmesini okudum bir tek mutluluktan çıglık atmadıgı kalmış. :kıskıs:

değerlendirme bitince amuda kalkmıştır o :kop: haber için teşekkürler abi...

pirenuri

pirenuri

Üye
"Bakalım Nokia Apple ın bir haftada yaptığı satış kadar satış yapabilecek mi" diyen bir arkadaşa da kapak niteliğinde olmuş

nanotex

nanotex

Üye
Maxicep yazarları Nokia zarar yaptı yazmış anasayfaya

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Stephan Elop'un raporları okuduktan sonraki hali; oynayan teyzelere benzemiştir :kıskıs:

Haber için teşekkürler :)

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Nokiayı böyle görmek sevindirici :)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
2012 son çeyreğini kârla kapatan Nokia, 2013 ilk çeyrekte zarar etmektenkurtulamadı. 5.85 milyar euro gelir elde ettiğini açıklayan şirket, 150 milyon euro zarar ettiğini duyurdu. Doğrumu bu ?

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
Nokıa yı böyle görmek insanı birazda olsa sevindiriyor bence bu windows phone dan adam olur

Lenneth

Üye
"Bakalım Nokia Apple ın bir haftada yaptığı satış kadar satış yapabilecek mi" diyen bir arkadaşa da kapak niteliğinde olmuş

Apple 1 tane telefonu 1 haftada 3 milyon satar
Nokia 8 tane Lumia telefonu 3 ayda 5,6 milyon satar.

Kime kapak olduğu belli de neyse :)

• Beğen
Tepkiler: restmod
pirenuri

pirenuri

Üye
Apple 1 tane telefonu 1 haftada 3 milyon satar
Nokia 8 tane Lumia telefonu 3 ayda 5,6 milyon satar.

Kime kapak olduğu belli de neyse :)

Apple 1 haftada 3 milyon satıyor ha ? O zaman şimdiye Aralık ayında başladı desek bile 5 ay 20 hafta yapar 60 milyon mu sattı Apple ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
İlk haftalardan bahsediyordur arkadaş ;) Her hafta mı demiş ki :hmmm

pirenuri

pirenuri

Üye
Her hafta dermiş gibi anlaşılıyor ama

- - - Eklendi - - -

Eğer ilk haftalardan bahsediyorsa ilk hafta desin

n000k

n000k

Üye
Her hafta dermiş gibi anlaşılıyor ama

- - - Eklendi - - -

Eğer ilk haftalardan bahsediyorsa ilk hafta desin
güzel canım kardeşim, şu şahıs için güzel dilini yorma, huyudur, gelip birilerini kışkırtarak ceza aldırtır, stres atar.. nokianın düşmanı adam,sanki servetini çalmış gibi, nokia ne yapsa aşağılamaya giden bir şahıs, takıntılı yani, bi dengesizlik var :)

• Beğen
Tepkiler: pirenuri ve PureFood
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Ya arkadaşlar lunu bir cevaplayan yok zarar mı yaptı kar mı maxicep anasayfada zarar yaptı yazıyor.!

OozyStaw

OozyStaw

Üye
[SIZE="3I][B][quote="pirenuri, post: 6006206"]Apple 1 haftada 3 milyon satıyor ha ? O zaman şimdiye Aralık ayında başladı desek bile 5 ay 20 hafta yapar 60 milyon mu sattı Apple ?[/QUOTE]

ıphone 5 100milyob sattı diye okumuştum sanki

Üst Alt