doctorrr
Üye
Nokia'nın 2 çözüm yolu var ya apple gibi yüksek fiyatlı fakat fiyatına değer ürünler çıkaracak ya da kameraphone üretecek
Çoğu kişi öyle yapar hatta 4 çekirdekli Wp8'li bir model çıkarırsa çoğu bilgisayardan daha hızlı olmuş olur telefonları bir kenera bırak fakat bunu direk yapmasını kimse beklemiyor 2012 son çeyreği büyük ihtimalle çift çekirdekli iyi bir ram'li Wp8'ler gelecek 2013 2. dönemde ise 4 çekirdek ümidi var bana göre.Gerçi çift çekirdekli bir Wp8'de çok çok iyi işler başarır bir de Explorer'ın PC versiyonu olunca...
elop adam olaydı işçi çıkartmazdı i... Elop t... Elop beni bile soğuttun nokiadan o... Elop
Android icin inat etmese pazari silip supurecekte. Bu kafayla samsungun yagina bal surer. Htc de turkiyede ciddi pazar payina sahip oldu
Nokia'nın 2 çözüm yolu var ya apple gibi yüksek fiyatlı fakat fiyatına değer ürünler çıkaracak ya da kameraphone üretecek
elop gidecek ve nokia yapılanma sürecine girecek en kısa zamanda buna inanıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Elop bu mu? Olli Pekka daha iyiymiş.Yani tip olarak
Şişko Elop'tan Daha İyi Bu.O Elop Tam Bir Ajan OnunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Elop bu mu? Olli Pekka daha iyiymiş.Yani tip olarak
Şişko Elop'tan Daha İyi Bu.O Elop Tam Bir Ajan Onun.Dombili Elop
MS'uda Seviyorum.Nokia'yıda. Fakat Su Elop Olmasaydı Keske.
Yalnız ben Microsoft'u Nokia'dan daha çok seviyorum bu yüzden Elop'u da seviyorum
MS'uda Seviyorum.Nokia'yıda. Fakat Su Elop Olmasaydı Keske.
Wp Devam Eder ama MeeGo'yu Pek Zannetmiyorum.
Elop olmasaydı değilde Wp ile beraber MeeGo ile de devam edebilselerdi o zaman mükemmel olurdu bence.
Wp Devam Eder ama MeeGo'yu Pek Zannetmiyorum.
ElopGül'ün Sucu Ne
Bende onu diyorum keşke MeeGo'yu bırakmasalardı beraber devam ettirebilselerdi.Gerçi bunda Microsoft'un suçu büyük.
ElopGül'ün Sucu Ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?