nokai software updater enson güncelleme v31 diyor yardım !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
nokai software updater enson güncelleme v31 diyor yardım !
arkadaşlar 5800 kullanıcısıyım sürümüm v31. v50 yüklemek için telefonumu nokia software updater den güncellemek istedim.ancak program enson gücellme v31 sizde saten mevcuttur gibi falan bişeler yazdı napmam gerek..
TEŞEKKÜRLER...

hasbaly

Üye
Kardeş Nokia Software'nin en son sürümünü yükle tekrar dene. Nokia'nın kendi sitesinden yüklemeyi ihmal etme.

hasbaly

Üye
Tam olarak bilmiyorum kardeş fakat şuan senin için bakıyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş bende senin kullandığın sürümle güncellem yaptım ama sende niye olmuyor şahsen bilgim bu kadar. Sen orada son güncelleme yaptın mı? Ardından programda arıyor hani senin telefonun güncelleştirmesi var mı diye. Yaptın mı? Bu dediklerimi yaptın mı?

navifirm ve phoenix programlarini dene ben oyle yaptim

Konu Sahibi
navifirm ve phoenix programlarini dene ben oyle yaptim
onlarla nasıl oluyor ?

--------------- Ekleme ---------------

telefonun kendindenmi birşeyler yapmam gerekiyor anlayamadım tam..?

Benim telefonda Nokia Software Updater ile son sürümü v31 görüyor, telefonun üzerinden güncelleme yaparsan v.50 gözüküyor..

*#0000# yap, seçeneklerden güncellemeleri kontrol et dedikten sonra wi-fi ile bir nete bağlan. şebeke üzerinden indirebilirsin fakat yüklü mevla gidebilir..

Konu Sahibi
yani

Konu Sahibi
ya hacli değilde normal olarak v50 yüklemek istiyorum hem v50 dil paketinidebulamadım phoneixden..:S

ya hacli değilde normal olarak v50 yüklemek istiyorum hem v50 dil paketinidebulamadım phoneixden..:S

Tamam oradaki yönergeleri izleyip hack siz olarkta yükleyebilirsin.

önce JAF programını indir

1-JAF 1.98.62 (Telefona Firmware yazılımını kaydetmek için pc kuruluyor)

2-OGM JAF PKEY Emulator v5 (Jaf kurulduktan sonra JAF klasörü içerisine atılıp çalıştırılacak.)

3-Buda bütün dillerin mevcut olduğu v50 Firmware paketi

üçünüde kurduktan sonra şu konuda altta açıklama kısmından devamını yapabilirsin.
(modifiye dosyasını yüklemezsen orjinal v50 sürümünü yüklemiş olursun bu kadar basit.)
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...malari-eklendi-tsunami-orange-vod-344706.html

Konu Sahibi
Hallettim Teşekkürler arkadaşlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...