free1987
Üye
5800 XM V 50.0.005 Güncelleme Kesin Çözüm (Alternatif)
Arkadaşlar malum bende bir 5800 kullanıcısıyım.
Telefonum V31.... deydi ve bir türlü ne yaptıysam güncelleyemedim. Nokia Software Updater'inden tutun forumdaki tüm azılanları denedim. Nokia Software Updater programım güncel olmasına rağman v31'igüncel görüyor. wireless bağlantısı kullanarak yapıyorum yine bir güncelleme yok diyordu.
Gelelim Çözüme
Ben Avea kullanıcısıyım. 1,5 TL'ye günlük 100 MB internet paketi satın aldım. ABONE GUN yazıp 9495'e göndermek yeterli. (diğer hatlarında böyle paketleri vardır galiba) 7-8 kontore karşılık geliyor.
Paket aldırmamım sebebi ise diğer türlü 3G bağlantınızdan bu işlemi yaparsanız en az 20TL'niz gider benden söylemesi.
Paketi aldıktan sonra yapılacak işlemler basit.
*#0000# tuşladıktan sonra Seçenekler --- Güncellemeleri Kont. et
bundan sonra önünüze gelen herşeyi onaylamak. Bağlantı çeşidini sorduğu zaman Avea İnterneti seçeceksiniz. (ya da hattınız neyse) telefonunuz açılıp kapanacak ve işlem TAMAM...
V 50.0.005'te ne gibi yenelikler var?
Kendi gözüme çarpan yeniliklerdir.
-Telefonda gözle görülür bi hızlanma
-dokunmatik daha hassas
-Uzun mesaj ve telefon listeleri arasında gezinme iphone gibi olmuş.
-Müzik çalarda görsel değişiklikler
-Haritalarda değişiklikler
Telefonum V31.... deydi ve bir türlü ne yaptıysam güncelleyemedim. Nokia Software Updater'inden tutun forumdaki tüm azılanları denedim. Nokia Software Updater programım güncel olmasına rağman v31'igüncel görüyor. wireless bağlantısı kullanarak yapıyorum yine bir güncelleme yok diyordu.
Gelelim Çözüme
Ben Avea kullanıcısıyım. 1,5 TL'ye günlük 100 MB internet paketi satın aldım. ABONE GUN yazıp 9495'e göndermek yeterli. (diğer hatlarında böyle paketleri vardır galiba) 7-8 kontore karşılık geliyor.
Paket aldırmamım sebebi ise diğer türlü 3G bağlantınızdan bu işlemi yaparsanız en az 20TL'niz gider benden söylemesi.
Paketi aldıktan sonra yapılacak işlemler basit.
*#0000# tuşladıktan sonra Seçenekler --- Güncellemeleri Kont. et
bundan sonra önünüze gelen herşeyi onaylamak. Bağlantı çeşidini sorduğu zaman Avea İnterneti seçeceksiniz. (ya da hattınız neyse) telefonunuz açılıp kapanacak ve işlem TAMAM...
V 50.0.005'te ne gibi yenelikler var?
Kendi gözüme çarpan yeniliklerdir.
-Telefonda gözle görülür bi hızlanma
-dokunmatik daha hassas
-Uzun mesaj ve telefon listeleri arasında gezinme iphone gibi olmuş.
-Müzik çalarda görsel değişiklikler
-Haritalarda değişiklikler
pc suite ile en son versiyon gibi görünüyor fakat nss yi kullanarak bu sorunu kaldırabiliyor güncelleştirecek olanlara tavsiye pc suite ile yapın