Uygulama Niye artık video indiremiyorum sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
Niye artık video indiremiyorum sizce?
telefonum note 1...

ne güzel vnp girişi oluyordu..hospost giriş oluyordu artık olmuyor yani tepede anahtar gözükmüyor...neredeyse playdeki bütün vnp leri indirdim oluyor..şimdi vnp hole diye birşey indirdim bağlandı anahtar gözüktü hemen her zaman kullandığım ucbrowseri açtım videoyu indird diyorum ama indiriyor gözüküp bağlantı başarısız oldu diyor.
ne güzel istediğim tüm videolar çok kolay iniyordu...

sorun nerede arkadaşlar...
 


Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Video indirmek için neden vpn ye ihtiyaç duyuyorsun?
 

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
indirmiyorda ondan...
 
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
vpn ile video arasında ben de bir alaka bulamadım eğer yasaklı yada banlı bir site ise sorun yok ama video indirmek için farklı bir browser kullanmayı deneyin ve başka bir siteden video indirebiliyor musunuz (ucbrowser ile)
 
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Xx sitelerden video indirmek istiyorsada opera mobile yükleyip ayarlardan turbo aktif ederek yasaklı siteleri açabilir ve video yada başka birşey indirebilir.
Yani vpn uygulamasına gerek yok :)
 
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Hola Kullan Çok Kullanışlı
 

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
xx adlı videolara girmek ve video indirmek istiyorum..ucbrowser kullanıyorum...önceden hostpot ve diğerleri çalışırken şimdi çalışmıyor...site açılıyor ama indirme yapmıyor...hola buldum çalışıyor site açılıyor ama indirme yapmıyor..opera mini var hiç çalışmıyor yani donuyor daha önceden çalışıyor indirmeyi yarıda bırakıyordu..
zenmate duydum chrome eklentisimiş..choreme indirdim zenmate indirdim..videolardan takip ettim ama pc ye inmiş haliyle farklı karşımda şuanki ekran kendinize bir hatırlatıcı gönderin diyor aşamıyorum bunu..

umarım bir arkdaş yardımcı olur...

hole var..o nasıl çalışacak türkiye-abd yapıyorum yine olmuyor..kestirmeden site açılıyor ama indirme olmuyor...ben istediğim videoları indirmek istiyorum..

bangextreme adlı siteden video nasıl iner...şuan 2 tane opera çıktı android için opera tarayıcı bunumu indireyim yoksamobile classic var bunumu indireyim...

ya artık video indirmek istiyorum...

birde daha önce video indiremiyordum..xvid...xham...heay...ama bangextremeden hiç inmiyor neden acaba...evet opera indirmeye başladı..birde opera indirmeden önce bir uygulama tavsiye ediyor porn..gibi ama galiba bu paralı doğrumudur credi kartı bilgileri istiyor..

birde tekrarlıyorum bangextremeden video nasıl iner...operadan siteye giriyorum download diyorum indir diyorum indirme başarısız diyor..turbo açık....yardım bekliyorum...
 
-Emre

-Emre

Üye
Valla ne indireceksin bilemem ama tubemate ile o siteye bağlanırsan indirir. Destekliyorsa savefrom.net de işini görür. Vpn yerine dns kullanabilirsin ( Yardım ederken günaha girdik iyi mi la)
 

Emre

Üye
ramazan ayında olduğumuz için olmasın ?
 
  • Beğen
Tepkiler: -Emre


Üst Alt