Nintendo Switch, Unreal Engine 4 destekli geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
Nintendo Switch, Unreal Engine 4 destekli geliyor
Dün resmi olarak duyurulan ve NX kod adını bir kenara bakıp Nintendo Switch olarak oyun dünyasına giriş yapan yeni konsolun hangi yapımcılarla ve hangi oyun motlorları ile iş birliği yapacağı yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.



Dün elbette yeni konsolun duyurus ile 50'ye yakın oyun yapımcısı tarafından destekleneceği de açıklandı ancak bu yapımcıların kaçı gerçekten sağlam oyunlarla karşımıza çıkacak, orası henüz belli değil. En nihayetinde fragmanda da 2011 yılında çıkan Skyrim'i gösterdiler.

Oyun dünyasının belki de şu an en popüler oyun motorlarından birisi olan Unreal Engine 4, bugün Twitter'dan yaptığı resmi açıklama ile Nintendo Switch'i de destekleyeceğini duyurdu. Bu elbette oyun yapımcılarının UE4 desteği ile geliştirdiği çoğu oyunun (Street Fighter V, Rocket League) gelebileceği ihtimalini doğruluyor ancak bunun yanı sıra Epic Games'in Unreal Engine 4'ü de çok az bir ücret karşılığı tam kullanıma açtığını unutmamak gerekiyor. Yani bağımsız yapımcıların UE4 ile geliştirdiği birçok oyunu da Nintendo Switch'te görmemiz olası.

Nintendo Switch 2017'nin Mart ayında satışa sunulacak.

Alıntı.
 


Üst Alt