2K Games ve Bethesda, Nintendo Switch'i resmi olarak onaylamadı

Sponsorlu Bağlantılar

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
2K Games ve Bethesda, Nintendo Switch'i resmi olarak onaylamadı
Nintendo firmasının dün tanıttığı ve adeta yer yerinden oynattığı yeni konsolu Nintendo Switch'in hatırlarsanız tanıtım fragmanında bazı oyunlar gözükmüştü. Videoda gösterilen oyunlardan en dikkat çekenleri ise kuşkusuz The Elder Scrolls V: Skyrim ve NBA 2K17 olmuştu. Yani konsol bu tür 3. parti oyunları çalıştıracak kadar güçlü olacaktı. Ancak bu video ile yetinmeyen ünlü oyun portalı Polygon'un meraklı editörleri Bethesda Softworks ve 2K Games ile görüşmüş. Videoda gördüğümüz oyunların gerçekten Nintendo Switch konsoluna çıkıp çıkmayacağını soran editörler, inanması güç ortak bir cevapla karşılaşmışlar. Zira her iki şirkette birbirine tıpa tıp benzeyen açıklama yapmış.



Yani belli ki Nintendo şirketi, iki oyun geliştirici firmasını da konuşmamaları yönünde sıkıştırmış. Bethesda ve 2K Games ise açıklamalarında, ''Nintendo gerçekten büyük bir şirket ve onunla çalışacak olmamızdan dolayı mutluyuz. Ancak şu anlık herhangi bir oyunun konsola çıkacağını onaylamıyoruz. Ama bu demek değil ki, Nintendo firmasıyla yaptığımız ortaklıktan ve her zaman destekliyor olacağımızdan mutlu değiliz. Kendileri ile çalışmaktan son derece keyif alıyoruz ve bunu ilan etmekten de çekinmiyoruz. Ama dediğimiz gibi, tarafımızdan onaylanmış herhangi bir oyun yok.'' ifadelerine yer verdi.

Yani Skyrim ve NBA 2K17 resmi olarak henüz onaylanmadı. Zaten 2017 yılında çıkacak bir konsolun resmi çıkış oyunu olarak bunların açıklanması biraz abes kaçabilir. Çünkü o zamana kadar yeni oyunlar çıkacak veya duyurulacaktır ki muhtemelen bundan dolayı Nintendo biraz temkinli davranıyor olabilir. Bakalım neler olacak bekleyip göreceğiz.

Alıntı.
 

Benzer Konular

Silinen Üye 1386412
Cevap
2
Görüntüleme
271
Silinen Üye 2526643
ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
268
ANIL
TurkishLord
Cevap
0
Görüntüleme
283
TurkishLord


Üst Alt