nimbuzz ve java oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mail777

Üye
    Konu Sahibi
nimbuzz ve java oyunlar
muhtemelen biliyorsunuzdur ama yine hatirlatici gibi olsun ben yeni ogrendim cunku bunlari.
1. java destekli nimbuzz var ve im gore cok basarili en azindan 3g ile baglanan benim gibiler icin. m.nimbuzz.com adresinden indiriliyor.
2. bircok tam ekran oynanan java oyunu mevcut bu sitede ve uyelik olmadan indiriliyor. www.umnet.com burdan telefon modelini girince oluyor.
 


silver021

silver021

Üye
Nimbuzz u bende kullaniorum dedigin gibi gayet basarili lakin ebuddy nimbuzza nazır daha iyi gibi geldi bana. suan ikiside yüklü bende. gerekli ayarlari verincr telefonu yana yatirinca ekranda yan ekran profiline girior. bence palringoya bi gerek yok.
 

mail777

Üye
    Konu Sahibi
nimbuzzda ana ekrana donup uygulamayi arkaya atinca baglanti kesiliyor ama. ebuddyde bu nasil okuyor gene kesiliyormu yoksa bagli kaliyormu? yok parlingoyla baglanamadimki bi turlu 3g ile surekli sorun veriyor son surumunude indirdim. su arka fona gecince naglanti kopmazsa iyi olurdu bu programda.
 
silver021

silver021

Üye
Ebuddy ve palringo arka planda calisabilior ancak cebe attiktan sonra stune die bir programla ayar vermek gerekior her iki programada. galiba settings.bin i silince arka planda calisior ben acikcasi ayari verdim ve öyle kullaniorum sorunsuz calisior.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt