Nimbuzz - Ücretsiz Mesaj ve Dosya Gönderme, Arama, Sohbet!

teşk gelmiş gecmiş en güzel program bana göre

Arkadaşlar Nimbuzz'u wirofon ile uyumlu hale getiren var mı?

SIP ayarlarında diğeri seçiyoruz: kullanıcı adı girerken illa @ işareti kullanmamızı istiyor (kullanıcıadı@sip.com şeklinde) ancak wirofon kullanıcı adında @ kullanılmıyor. Buna çözüm bulan ya da bulabilecek birisi var mı? En azından programa patch uygulayabilirmiyiz?

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi

Lütfen support@nimbuzz.com 'a e-posta göndererek yardım isteyin...

tugi6

Üye
güzel bir paylaşım teşekkürler

wala program hoş ellrinize saalık tsk kolay gelsin

Ben artizlik yapıp nickimi veriyorum, ünlü bir odamda var nickuskun123 ekleyeni kabul edeceğim.

--------------- Ekleme ---------------

sen nimbuzz blog sitesine bir gözat orda wırofonu anlatıyo yapamazsan yardımcı olurum blog tr ye git.

nimbuzz üyesi arkadaşlar !!~!!pentagram!!~!! nickini listesine eklesinler ve orda onları bekliyor olacağım arkadaş güzel bir paylaşım yapmış tam bende yapacam derken aynı paylaşımı gördüğüm için yapmıyorum arkadaşın anlattıkları ve daha fazlası için nimbuzz'a bekliyorum nickim i yukarda yazdım eklerseniz memnuniyetle yardım ederim şimdiden teşekkürler...

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi

mrtglr55

Üye
arkadaşlar ben bunda msn yi açamadım yaw adres yada ıd yanlıs diyo ama dogru giriyorum?

nimbuzz kullanıcı adı ve sifrenin dogru oldugundan emin ol hatayı nimbuz kullanıcı adındanmı yoksa msn ad ve sifrendenmi alıyon.sayet msn adres ve sifreni kabul etmiyorsa msn sifreni degistir öyle dene .benimkinde özel karakterler vardı ebuddy kabul etmemişti

mrtglr55

Üye
evet özel karekterler var ondan olabilir deneyecem inş olu

evet özel karekterler var ondan olabilir deneyecem inş olu
walla oldu

isyan996

Üye
benim telefonum nokia 3120 clasic ama nimbuzda arama yapmıyor neden acaba bilen varsa ytarım

Nimbuzz da nickleriniz ne arkadaşlar benimki ~he®osд¡йt~ odalarda görüşürüz inşallah

onurca06

Üye
sağol adamım ellerin dert görmesin

yaaa açlmıo buuuuuuuuuuuuuuuu yardmmmmmmmmmmmm

arkadaşlar telefonuma nimbuzz u yükledim ama ne yaptısam facebook u açamadım . giriş yapınca direk msn sayfası gibi bölüm açılıyor arkadas ekle falan dıyor ama ben msn ıstemıyorum facebook u açmak istiyorum ne yapmam gerekıyor yardımcı olursanız cooook sevınırım

ve sureklı olarak hop. facebook.nimbuzz.com erişim engellendi tekrar deneyin tarzında bi yazı ıle karsılasıyorum bu yuzden mı gıremıyorum ( eçenek>Ayarlar>Topluluklar>facebook secılı )

palringo mu kullanmalıyım facebook chat için telefonum sony ericsson c905 yardımcı olursanız cok sevınırım arkadaşlar

maxibrk

Üye
    Konu Sahibi

Nimbuzz'da o sorun var. Nimbuzz'un Facebook sayfasında bunun için açıklama vardı oraya bak.
Belki işine yarar bir bilgi bulursun.
Facebook'a girmek için bence eBuddy daha iyi Palringo'dan.

okankoc

Üye
ben ilk yükledigimde ayarlara girebiliyordum kaldırıp tekrar yükledim özellik desteklemiyo diyor aceba yapabilcegim biseymi eksik kardes aceba