Nimbuzz çok güzel bir prog.Dilediğin zaman çeşitli ülkelerden çeşitli insanlarla sohbet edebilir.Sohbet ettiğiniz kişinin o an nerde olduğunu görebilirsiniz.Yeni sürümüyle nimbuzzout'u
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dan indirebilirsiniz.*uyari:eğer internet paketiniz yoksa almanız gerekiyor aksi takdirde bayağı bi kontorunuz gidebilir internet paketi alınca çok az kb gidiyor...
Bu sorduğunuz sorunun cevabı cevaplarda zaten verilmiştir!
Nimbuzz programı/servisi/her ne derseniz... Işte o ücretsiz. Internet kullandığın için operatörüne ödeme yaparsın. Yani senin anlayacağın şekilde kontör gidiyor!
Henüz kurdum ben de programı, biraz tereddüt ederek verdim bilgilerimi ancak göze almış bulundum buradaki yorum ve tavsiyeleri okuduktan sonra. Ücretsiz sesli görüşme yapamıyoruz sanırım, resmi sitede, yapılan görüşme operatörünüzün bağlantı tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir gibi şeyler yazıyor ancak programı kurduktan sonra kontör satın almak durumunda kaldım. Biraz daha deneyeyim, ardından büyük ihtimalle kaldıracağım programı.
Henüz kurdum ben de programı, biraz tereddüt ederek verdim bilgilerimi ancak göze almış bulundum buradaki yorum ve tavsiyeleri okuduktan sonra. Ücretsiz sesli görüşme yapamıyoruz sanırım, resmi sitede, yapılan görüşme operatörünüzün bağlantı tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir gibi şeyler yazıyor ancak programı kurduktan sonra kontör satın almak durumunda kaldım. Biraz daha deneyeyim, ardından büyük ihtimalle kaldıracağım programı.
internet üzerinden görüşme, Nimbuzz,Windows Live gibi sesli görüşmeyi destekleyen servisler arasında yapılan görüşmedir. Eğer bir telefon numarası girerek arama yapmak istiyorsanız Nimbuzzout hesabınızda krediniz olması gerekiyor. Nimbuzzout kredisi alabilmek için kredi kartı kullanmanız gerekir.
Telefon arama ayarlarında internet aramasi var aktif yaptım bi numbuzlu bulup denicem.bide nimbuz ayarinda voip arama ve internet araması var sanirim biz internet aramasını secmeliyiz
Telefon arama ayarlarında internet aramasi var aktif yaptım bi numbuzlu bulup denicem.bide nimbuz ayarinda voip arama ve internet araması var sanirim biz internet aramasını secmeliyiz