Daha öncede yazmıştın galiba bunu o zaman da gülmüştümeşekten adam olur bu nokiadan adam olmaz ya

hatırlamıyorum ama sürekli içimden bu geliyor belki de söylemişimdir çok yaşıyoruz çünkü bekleme işleriniDaha öncede yazmıştın galiba bunu o zaman da gülmüştüm![]()

masaları mühendislere taşıtmıyorlardır heralde ya herkes kendi işini yapsın kardeşimAynen ya ben anlamıyorum neden bu kadar gecikiyor. Bunlar şimdi MS bünyesine geçtiler ya sanırım taşınma işleriyle meşguller şu sıralar o yüzden gecikiyor BLACK![]()

cihaz aylar önce amerikada satılmaya başlandı daha türkiye'ye şu tarihte gelecek bile diyemiyoruz biz bekle anam bekle...diğer vendorlar bu kadar bekletmiyorum .Yani TRYE cihaz gelene kadar modası geçiyor arkadaş 1520 alıcam kullanıcam alışıcamda adamlar şimdi takla attırıyordur cihaza![]()
gecenin bu saatinde "bill gates'in el atması" dışında normaldirnokia'nın cesu der ki;
programcı masaları alsın , testerlar kolileri kapın, ya Bill Gates sende Bi el atta bitiriverek
tamam saçmaladım![]()

Şu 1520 'nin lansmanı TR'de yapılır mı sizce ??iphone 5s Diğer ülkelerede çıktıktan kısa bir süre sonra Trye geldi die hatırlıyorum
dün @papakudioflu abi ellerinde cihaz sayısında ki sıkıntıdan dolayı geciktiğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam anlamıyorum ki nasıl planlama yapıyorlariphone 5s Diğer ülkelerede çünkü çıktıktan kısa bir süre sonra Trye geldi die hatırlıyorum
Donanım donaım dediniz alın size donanımbence bu telefona tüm 512 mb ram li lumia sahipleri saldıracak
![]()
ben 720den geçmeyi düşünüyorum ama tum 512 mb sahipleri zor..adam 500 lira veriyor 520'ye buna 3 katı bi parayı vermek zor gelir.