Haber Nihayet beklenen 5″lik Lumia cihazı ilk resmi görüntüsünü verdi

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nihayet beklenen 5″lik Lumia cihazı ilk resmi görüntüsünü verdi
Nokia’nın merakla beklenen 5″ lik Full HD 1080p ekranlı akıllı telefonu Nokia Lumia İcon nihayet görücüye çıkıyor.
Lumia İcon‘la ilgili ilk gelen bilgilerde cihazın Lumia 928′in devamı olarak Lumia 929 model ismiyle adlandırılacağı belirtiliyordu. Fakat Verizon‘un da özel isteğiyle cihaz Nokia Lumia İcon olarak adlandırılmıştı.

Nokia Lumia İcon Verizon Sayfasında Listelendi

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, ÖEY ve beats

dakamon

dakamon

Üye
Haberi okudum özellikler bence WP ye çok yakışacak özellikle lumia tasarımındaki modellerde çok ilgi çekici olacaktır. Pil olarak biraz şüphe ettim 5 inçsin ve 1080 p sin bence pil konusunda biraz daha bonkör davranabilirlerdi. Global versiyonda bakarsınız pili arttırırlar. Malum artık tüm telefonlar neredeyse birbirlerine çok benziyorlar donanım olarak artık pil konusunda birbirlerine fark atma peşindeler. G2 de ki pil çok iyi 5 .3 inç bir telefon için. Oda full hd. Pil dışında çok beğendim :)Taasarımı 929 gibi olmasın ama :) 929 kalın göründü gözüme. Lumialar artık ince ve hafif olsun. 820 yi kullanırken telefon mu taşıyorum taşmı taşıyorum bazen karıştırıyorum valla :)

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
beats

beats

Üye
:tşk: batarya küçük kalmış gibi 3000 civarı olsaymış iyi olabilirmiş

• Beğen
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Oh be nokia deve neredeyse daha hızlı davranıyor

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bu cihazın bize gelme ihtimali nedir

dakamon

dakamon

Üye
Bu cihazın globali gelir tabiki bize de hee ne zaman gelir dersen ben size tam tahmin verim temmuz ağustos en geç eyül :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia928'den yaklaşık bir ay sonra Lumia 925 gelmişti. Bu cihaz da muhtemelen bir aya kadar çıkarsa global versiyonu ülkemize minimum 2-3 ay içinde gelir. Bu cihazın global versiyonu MWC 2014'te tanıtılsa bile bize gelişi Mart sonu Nisan ayı gibi olur.

LimePie

LimePie

Üye
donanımı çok sağlam kamerasını söylemiyorum zaten :)

dakamon

dakamon

Üye
Donanım donaım dediniz alın size donanım :D bence bu telefona tüm 512 mb ram li lumia sahipleri saldıracak :D

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
güncelleme konusuna göre cihaz üretmek te daha hızlılar yani bekleyip görmek lazım yani

• Beğen
Tepkiler: n000k ve Hagios
Invoke

Invoke

Üye
Güzelmiş ama gelene kadar zaman geçecek ve yeni cihazlar çıkacak. O gün geldiğinde onların yanında pek şekli olmaz bence. Diyeceğim o ki 1520/1320 ile beraber gelseydi daha güzel olurdu. :D

• Beğen
ÖEY

ÖEY

Üye
Haber için teşekkürler. Pil zayıf kalmış onun dışındaki özellikleri gayet iyi. Ben bu cihazın globali olursa şayet Haziran-Temmuz gibi gelir Türkiye'ye diye düşünüyorum. Bir de ABD fiyatına bakacak olursak global versiyon bence Türkiye'de 1800 bandından giriş yapar en düşük.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Donanım donaım dediniz alın size donanım :D bence bu telefona tüm 512 mb ram li lumia sahipleri saldıracak :D
sadece donanım yeterli değil artık bence ana ekran konusunda da değişiklik falan olması lazım kayan kutucuklar iyi hoşta 3. 4. Ekran menüleri fena olmazdı

dakamon

dakamon

Üye
820 den dolayı pil konusunda çok memnun olmadım çok ceza çektim o yüzden çok ümitliydim bu telefondan ama buda ekranı 1080p olmasına rağmen pili 2400 de kalmış. Kötü oldu. Eminim buda sıkıntı yaşatacak gibi görünüyor. Hem 5 inç hemde 1080 p olacaksan pili 3000 e çok yakın tutacaksın en az. Pili yer bitirir bu donanımlar ve ekran.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
tipi kotu geldi ama bakalım inceleme videoları gelsin anlaşılır. Bence bu cihaz çıkmadan bir an önce lumia 1520/1320 Türkiye ye gelse daha iyi olacak. Yoksa çok satılmaz 1520.

dakamon

dakamon

Üye
tipi kotu geldi ama bakalım inceleme videoları gelsin anlaşılır. Bence bu cihaz çıkmadan bir an önce lumia 1520/1320 Türkiye ye gelse daha iyi olacak. Yoksa çok satılmaz 1520.
Bu yazıda sanki nokia yı düşünme sezdim :D :PMillet yine 2 şer 2 şer yazıyor :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar bir çoğunuz bataryayı beğenmemişsiniz ama hatırlatırım; Lumia 1520 aynı donanımla ve 6" ekranla normal kullanımda iki günü çok rahat görüyormuş.

Snapdragon 800 Krait 400 çekirdekleriyle bizim cihazlardaki Krait 300 çekirdekli işlemcilerden çok daha tasarruflu pil kullanımına sahip.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
braayn

braayn

Üye
aynen en azından G2'nin gibi bir batarya olsaydı abi bende 820 bataryasından şikayetçiyim benide 1520 aklar paklar ancak

m542tf

m542tf

Üye
Türkiye ye gelmesi 2015 i bulur daha 1320 ve 1520 gelmedi. Nokia Türkiye yüzünden çok günah kazanıyorum. :ehe:

dakamon

dakamon

Üye
Hocam peki bu g2 lerde 3000 vardı sanırım onlar da ortalama bir gün gidiyor bu ise 2400 insan şüpheleniyor. Bende 820 var 3g internetiniz varsa ve sık sık kullanırım derseniz öğlen saatlerinde pilin bitmesi muhtemel. Keşke rakipleri gibi bataryaya önem verseydi de daha yüksek çıkarsaydı. Telefon bir çıksın illaki gorcez forumlardan en garanti durumunu. Şimdilik havada kalıyor tabi soylediklerimiz.

Üst Alt