Nick Değişim Sistemi ! Üyeler Nick Değişim Talebinde Bulunabilirler ...

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
almak istediğim nick kullanılıyormuş :( kullanan kişinin profiline baktım son aktivitesi 2005 ocak ayı. acaba ben alamaz mıyım bu nicki. zaten kullanmıyor sahibi olan kişi :)
Bu tip durumlarda özelden irtibata geçin adminler ile. Adminin insiyatifine baglı olarak ekstra bir durum söz konusu olabilir. Amaç üyelerimizin memnun olması.

mustafa

mustafa

Üye

Bu tip durumlarda özelden irtibata geçin adminler ile. Adminin insiyatifine baglı olarak ekstra bir durum söz konusu olabilir. Amaç üyelerimizin memnun olması.

çok teşekkür ediyorum yeni nickim hayırlı olsun :D çok teşekkür ediyorum maxicep' i seviyorum :heyo:

celibar

celibar

Üye
garip nick'lerle üye olup sonra maxicep'i sevince daha güzel bir rumuzu olmasını isteyenler için güzel bir yenilik.bu arada bende şu harfleri büyültsem mi ki? :D neyse böyle iyi.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
valla süper oldu :)

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
eline sağlık Ozan abi

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Saolasın

nejdet can

nejdet can

Üye
çok güzel bir uygulama ama yinede ben insanların neden nick name değiştirmeye gerek duyduklarını pek anlamış değilim...

pRime.

pRime.

Üye
Çok iyi oldu bu ya süper :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
çok güzel bir uygulama ama yinede ben insanların neden nick name değiştirmeye gerek duyduklarını pek anlamış değilim...
Nick değiştirme sayfasındaki kurallar aslında bunu açıklıyor. :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici

Mesela dogruyu söylemek gerekirse bn siteye basta sadece sömürmek amacıyla üye olmuştum bu yüzden saçma bır nick almıştım fakat sonra burayı çok sevdim. Bır çok kisi tanıdım ve sevdim. Ve adam gibi nick istedim. Ve değiştirdim..

ImRorschach

ImRorschach

Üye
Rorschach umarım alınmamıştır :)

buroplus

buroplus

Üye
Çok güzel olmuş devamını bekleriz:oke:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Mesela dogruyu söylemek gerekirse bn siteye basta sadece sömürmek amacıyla üye olmuştum bu yüzden saçma bır nick almıştım fakat sonra burayı çok sevdim. Bır çok kisi tanıdım ve sevdim. Ve adam gibi nick istedim. Ve değiştirdim..
Binlerce üye senin gibi arkadaşım emin ol.

Bu sistem de, nick değiştirerek bu üyeleri bir anlamda teşvik edebilen bir sistem.

minoo

minoo

Üye
acik sozlulugun de bu kadari :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler maxicep,teşekkürler Negative

hrn_07

hrn_07

Üye
çok güzel olmuş :tşk:

americanboy

americanboy

Üye
çok teşekkürler çok iyi oldu bu sayede pişman olup aldığım nickname de kurtuldum hemde üyeliğimi değiştirmeden çok teşekkürler

Lina_TR

Lina_TR

Üye
güzel olmuş

Burak

Üye
tesekkürler Ozan abi.

--------------- Ekleme ---------------

değişim talebinde bulundum.cevap bekliyorum :)

Üst Alt