Necmati
Üye
sorun nedir.?bi de benim soruma cevap verilseymiş çok süper olacakmış![]()
konu ile ilgili olsun lütfen!!!
sorun nedir.?bi de benim soruma cevap verilseymiş çok süper olacakmış![]()
Bu tip durumlarda özelden irtibata geçin adminler ile. Adminin insiyatifine baglı olarak ekstra bir durum söz konusu olabilir. Amaç üyelerimizin memnun olması.almak istediğim nick kullanılıyormuşkullanan kişinin profiline baktım son aktivitesi 2005 ocak ayı. acaba ben alamaz mıyım bu nicki. zaten kullanmıyor sahibi olan kişi
![]()
Bu tip durumlarda özelden irtibata geçin adminler ile. Adminin insiyatifine baglı olarak ekstra bir durum söz konusu olabilir. Amaç üyelerimizin memnun olması.
çok teşekkür ediyorum maxicep' i seviyorum 
Nick değiştirme sayfasındaki kurallar aslında bunu açıklıyor.çok güzel bir uygulama ama yinede ben insanların neden nick name değiştirmeye gerek duyduklarını pek anlamış değilim...

çok güzel bir uygulama ama yinede ben insanların neden nick name değiştirmeye gerek duyduklarını pek anlamış değilim...
Binlerce üye senin gibi arkadaşım emin ol.Mesela dogruyu söylemek gerekirse bn siteye basta sadece sömürmek amacıyla üye olmuştum bu yüzden saçma bır nick almıştım fakat sonra burayı çok sevdim. Bır çok kisi tanıdım ve sevdim. Ve adam gibi nick istedim. Ve değiştirdim..