Üye Nick değişim talepleri kontrol ve işleyiş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Üye Nick değişim talepleri kontrol ve işleyiş
Siteye üyelerin kendi nick degisim taleplerinde bulunabilecekleri özelligi ekledik bildiginiz gibi, duyurdum ..
Bu sayede, hem nick degisimleriyle pm vb. yöntemlerle uraşmayacagiz hem de sistemin kendi kontrolleri sayesinde oldukça net sonuclar alacagiz.

Mesela üyenin istedigi nick sitede varsa otomatik olarak kullanılıyor cevabı alması gibi. Veya daha önce 2 nick degisim hakkını da kullanmıs olup olmadıgı gibi. Bunları sistem otomatik olarak tespit ediyor bize sadece kalan admin panelde soldaki yeni menümüzden gelen talepleri onaylamak veya reddetmek .

Onay ve red sonucunda, üyeye bilgilendirme pm i de gidecek ..

http://www.maxicep.com/nick-degistir.html

Ekli dosyalar

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İmzalardaki ibare profil alanında daha iyi durmaz mı? :hmmm

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Hasan üyelerin mesajlarında belirtilmesi daha iyi diye düşündüm zaten 1 yada 2 ay gösterilecek ayarı kendimiz belirliyoruz.

Şimdi bakıyorsun ki mesajı yazan Negative , ama önceki adı Ozan oldugu da şak diye ortada.
Normalde kimse, acaba bu üye kimdi diye gidip de profiline bakmaz adamın

Ben bu mantıkta düşündüm, göz önünde olması lazım .
Yani üyeler, ben nick değiştiririm çaktırmadan yeni nickle ilerlerim diyemeyecek, mal neyse o :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ben öyle düşünmemiştim, Nadir abinin imzasında görünce sürekli görünecek zannettim çünkü Nadir abi kullanıcı adını değiştireli ortalama bir yıl oldu. :hmmm

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Ben öyle düşünmemiştim, Nadir abinin imzasında görünce sürekli görünecek zannettim çünkü Nadir abi kullanıcı adını değiştireli ortalama bir yıl oldu. :hmmm

Değiştirdikten sonra 2 ay görünecek ...
Başta ayar arızalıydı düzelttim sabah.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İlk onaylamayı ben yapayım dedim ama Ozan coşturmuşun yahu. :D Sana bildirim falan mı geliyor da kontrol ettin orayı hep? :hmmm

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
İlk onaylamayı ben yapayım dedim ama Ozan coşturmuşun yahu. :D Sana bildirim falan mı geliyor da kontrol ettin orayı hep? :hmmm
Gün boyu sitedeydim bugün. Ara ara taleplere bakıp onayladım.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ozan kafama bir soru takıldı. Reddetme kıstasımız nedir? Yoksa ilerleyen zamanlarda tecrübeyle sabit mi kılacağız?

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Valla seçtigi nicke bakmak aslında amaç

Ananın şeysi diye bir nick yazar da adam bizle dalga geçerse, hem reddedelim hem de direkt banlayalım mesela .. Bu amaçla düşünmüstüm sistemi yazdırırken. Yoksa onaya bile gelmesine gerek yok direkt değişirdi de nickler ...

Yada aktif bir üye, pl us cep olaylarındaki gibi çekip giderken nickini küfür yapmak isterse yada kahrolsunmaxicep tarzında bir nick yaparsa bunların önüne geçmek için :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Praetor - talep edilen kullanıcı adı moron :hmmm

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu arada güzel yazılmış:
Sistem' Alıntı:
cin fikirli harf oyunu barındıran fakat yine de uygun olmayan isim seçersem
ama mesela:

94kelle94
CuMSooT olarak onaylanmış...

Bkz: Cumshoot:
Google aramasında en üstte çıkan site. Zaten kamşatın ne olduğunu bilmeyen yok... :hmmm

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sen bizi bir tanıştır şununla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt