nfs most wanted yardım

Sponsorlu Bağlantılar

kayipdadash

Üye
    Konu Sahibi
nfs most wanted yardım
Selamun aleyküm millet. ben yaklaşık 4 yıldır nfs most wanted oynuyorum. oyunu internet cafeden kurulu halde ki c klasöründen olduğu gibi kopyalayıp benim d ye yapıştırdım. masa üstüne kısayol atıp çalıştırdım. tabi d3dx926.dll yi de system32 ye atıktan sonra çatır çatır oynadım. ta ki 1 ay öncesine kadar herşey normaldi. aslında oyunda sıkıntı yok. sorun şu. hani yarış esnasında ekranın sağ alt köşesinde yuvarlak şekilli hız göstrge paneli varya,ha işte orda km ya da mil yazması lazım ama yazmıyor. bu 1 ay öncesine kadar yazıyordu. ama şimdi yarışlarda yada boş boş dolaşırken hızı göremiyorum. bu neden olabilir belki ufak bi sorun ama sinir bozuyor. yardım ederseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.:close_tema:
 


Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
save al yedegi varsa oyunu sil tekrar yukle :)
 

kayipdadash

Üye
    Konu Sahibi
oyun zaten kurulu olarak kopyaladım ben exe şeklinde kurmadım. hani bi oyunu exe olarak indirirsin. c ye kurunca bir sürü klasör ve dosya olurya,hah beno şekilde aldım oyunu kafeden. yani yedek medek bu.
 
Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
portable almissin oyunu.alabiliyosan cafeden bida al saveyi yedekle.tekrar c ye at.yada ugrasamam diyosan internetten indir.4 yil baya uzunmus naptin hocam o kadar :) 2 kez bitirdim su ana kadar.Razoru yenince biktiriyor insani bos bos dolasiyosun.
 
cyborg78

cyborg78

Üye
bende demosu var tam bi kasap denebilir .d arabalara çarpıyom, direklere, donald'a , benzinliğe giryom bumm .d :sofer:
 
Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Most wanted 2 oynuyorum yol tutusu igrenc. klavyeyle oynanmaz duz bile tutamiyorum arabayi direksiyon olacak ole :)
 

kayipdadash

Üye
    Konu Sahibi
ben en fazla bılek list 2 ye geldim. şu kodumun polisleri yüzünden kariyeri silip yenşden başlattım. ama şimdi kolla oynuyom. süper oluyo. ayrıca kaliteli kolla oynayınca yol tutuşu bozuluyo. ilginç ama böyle. bende dandik ucuz kolla oynuyom. süper oluyo. favorim lancer. herşey ultimate olunca murcielago yu bilem geçiyom. ha bi de itne polislere çarpınca lancerin burnu kalkmıyo. oyüzden onu tercih ediyorum. bu arada letitbit veya turbo bitten başka indirme linki biliyormusun hızlı olması için.most wanted 2 yi de kurdum. hakkaten yol tutuşu çok kötü. bir de oyunun en başında kariyer başlatırken bir yerde kalıyorum. hangi tuşa basarsam basayım olmuyo. hani donma falan yok ama çalışmıyo hiçbir tuş. bende kızıp sildim.
 
Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
most 2 tam bir fail olmus gercekten.
 

kayipdadash

Üye
    Konu Sahibi
aynen:birak:
 


Üst Alt