Efsane geri dönüyor: 'Need for Speed: Most Wanted'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Efsane geri dönüyor: 'Need for Speed: Most Wanted'
Electronic Arts, Need for Speed serisinin yeni oyununun resmi duyurusunu gerçekleştirdi.

Criterion Games tarafından geliştirilecek olan oyun, efsane serinin en efsane bölümlerinden birisi olan Need for Speed: Most Wanted'ın yeni(lenmiş) versiyonu olacak.

Takip edenlerin hatırlayacağı üzere ilk olarak 2005 yılında çıkan Most Wanted, sadece o dönemin açık ara en çok satan araba yarışı oyunu olarak kalmamış bunun yanısıra NFS tarihinin de en beğenilen bölümlerinden birisi olmuştu.

İlk olarak Burnout serisi ile tanıdığımız Criterion ise bildiğimiz gibi aynı zamanda 2010 yapımı olan NFS: Hot Pursuit'ın da geliştiricisi olan oyun stüdyosu.

Bu yılın son çeyreğinde çıkacağı açıklanan oyuna yönelik şimdilik söyleyebileceğimiz görselinden de belli olduğu gibi klasik çizginin korunacağı. Yani muhtemelen zayıf bir senaryo ve 300 km/s hızla alınacak virajlar eşliğinde polislerle kaçıp kovalamaca halinde ilerleyecek bölümler.

Kısaca fazla kasılmadan eğlenmek isteyenler için birebir diyebileceğimiz bir oyun olacak yine.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

Silinen Üye 2278206

Silinen Üye 2278206

Kapalı Hesap
Sistem gereksinimi neler?
Ve çıktımı?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
oyun daha çıkmadı.

Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows Vista (Service Pack 1) 32-bit
İşlemci: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz veya Althon X2 2.7 GHz)
Hafıza: 2 GB
Sabit Disk: 20 GB
Ekran kartı (AMD): DirectX 10.1 uyumlu 512 MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 veya 6000 serisi, ATI Radeon 3870 veya daha iyisi)
Ekran kartı (NVIDIA): DirectX 10.0 uyumlu 512 MB RAM (NVIDIA GeForce 8, 9, 200, 300, 400 veya 500 serisi, NVIDIA GeForce 8800 GT veya daha iyisi)
Ses kartı: DirectX uyumluKlavye ve fareDVD Rom Drive

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit
İşlemci: Quad-core CPU
Hafıza: 4 GB
Sabit Disk: 20 GB
Ekran kartı: DirectX 11 uyumlu 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 veya ATI Radeon 6950)
Ses kartı: DirectX uyumluKlavye ve fareDVD Rom Drive
Kaynak:BölümSonuCanavarı

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
severek oynadığım tek NFS oyunu. Eskisine veda etmenin vakti geliyor

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
severek oynadığım tek NFS oyunu. Eskisine veda etmenin vakti geliyor

vay hala oynuyor muydun? en son nfs run yükledim sarmadı oda. most wantedtan ümitliyim bakalım uzun zamandır yarış oyunu oynamıyorum içimde kaldı.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

vay hala oynuyor muydun? en son nfs run yükledim sarmadı oda. most wantedtan ümitliyim bakalım uzun zamandır yarış oyunu oynamıyorum içimde kaldı.

oynamayalı uzun zaman oldu ama oynarsam onu oynarım

Kerim.

Kerim.

Üye
ne zaman çıkar bu oyun.bu arada konu için :tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt