NFC den aldığım ilk tepki

trontr

Üye
    Konu Sahibi
NFC den aldığım ilk tepki
Bugun sabah Annayı yükledim. Nfc li olduğunu bildiğim 2 kartım vardı. Dayadım onları telefona. Ama tanımlanamayan kart hatasını aldım. Bu bile mutlu etti en azından kart olduğunu anladı Kartların birisi İstanbul müze kart, diğeri Hacettepe üniversitesi kimlik kartı

cabal21

Üye
istanbul kartı dene bide yeni ya belki tanır

trontr

Üye
    Konu Sahibi
o kartı bilmiom ankarada yaşıom

meg1ddo

Üye
bende bir iki kart denedim ama bi tepki vermedi ...

bende sivas kent kartı denedim aynı tepkiyi aldım

Tepkiler: serkanet

cabal21

Üye
hiç bir kartı tanımıyosa daha ne tanıtacaksınız merak ediyorum. kgs yi falan deneyin bide

spartuas

Üye
Babanızın kredi kartını deneyin : ben denedim oldu oldu olmasınada dıtlatcak cihaz yok xP :

Tepkiler: -omer-
3.5 mm girişinin kameraya doğru olduğu köşesine dokundurun

istanbul kartı yaklaştırdım etiket boş diyor ne demek istiyor

ben algılattramyrm ya kredi kartnın neresne dokundurcaz

dokunsa ne olacak işe yaramıyor.
Bank Asya Dıt kart : etiket okuyamıyor biçim desteklemiyor uyarı verdi
İstanbul Kent Kart : Boş kart
Şu an da işe yaramıyor belki ilerde

spartuas

Üye
1 - Uyduruk kartları okumaz. ( müze kartı, banka vs. )
2 - Sadece kredi kartlarını okur. Ne olursa olsun.
3 - Peki kartı okuttuk ? Ney olacak ? Nfc daha yaygınlaşmadı dıtlatcak cihaz yok

Kredi Kartları denendi onlarda hiç tepki vermiyor uyduruk dediğin kartlarda telefon ses veriyor diğerlerine tepkisiz hiç okumuyor o nasıl olacak çünkü dıtlarda o sistem var kredi kartında yaklaştır okut yok

nasıl olacak şimdi bende kgs, müze kart, öğrenci kartı, kredi kartı banka kartı hepsi var herhangi bir program felan açıyor muyuz

Ayarlar dan Bağlantı NFC Aç o kadar sonrada arkadaşların dediği gibi kameranın oraya yaklaştır. bulacaktır.

spartuas

Üye
Kredi Kartları denendi onlarda hiç tepki vermiyor uyduruk dediğin kartlarda telefon ses veriyor diğerlerine tepkisiz hiç okumuyor o nasıl olacak çünkü dıtlarda o sistem var kredi kartında yaklaştır okut yok
O senin telefonun. Benim telefonda öyle birşey yok. Bonus kart okuttum miss gibi gördü. Müze kartı okuttum desteklenmiyor dedi. Etiketleri zaten okumuyor. ayrıca bilgilendirme :telefonunuzda nfc e kart okuturken kılıf felan çıkarın telefon çıplakken deneyin

Dur Şu meret Bonus Kartı birde senin için deneyim Seninkinde Puan Var Galiba