neyi almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
drebced

drebced

Üye
    Konu Sahibi
neyi almalıyım ?
üstadlar ben cep bilgisayarı almayı düşünüyorum aslına bakarsanız kafam karıştı bi cep telefonu satan arkadaşım hp al ondan hızlı ve verimlisini bulamazsın dedi bende inceledim hp 914c gözüme çarptı ama diğer markalarla ilgili pek bilgim yok bu 914c den daha iyi veya ona rakip olabilecek marka ve model varmı bana bi yardım edin lütfen...
özellik olarak 914c nin özellikleri benim için yeterde artar bile ...
bide şu gps meselesi var bunun için bişeye abone filan olmak gerekiyomu yoksa gps özelliği olan her telefonda bedava kullanabiliyomuyuz

drebced

drebced

Üye
    Konu Sahibi
anlaşıldı kimse bişey söylemeyecek yardımcı olduğunuz için teşekkürler

asimen72

Üye
arkadaşım bende omnia var.ve makinada yok,yok!tamamen ücretsiz gps,16 gb bellek,5mp kamera,wi-fi,windows mobile 6.1 ......e daha ne olsun.

bias

bias

Üye
bencede omina al

drebced

drebced

Üye
    Konu Sahibi
üstadlar ama omnia nın parası da maşallah almış gitmiş öyle değilmi?

ayirfan

ayirfan

Üye
bencede omnia al derim.. Nokia omnia gibi bir telefon çıkarsaydı inanın 2000 YTL. den aşağı satışa sunmazdı. Omnia özellik ve fiyat açısından en uygun Pda diğebilirim..

drebced

drebced

Üye
    Konu Sahibi
eğer bu kadar insan omnia diyosa vardır bi bildiği diyorum bide son bir soru dokunmatik ekranlarda mesaj yazmak zor oluyo diyolar doğruluğu varmı?

drebced

drebced

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar dokunmatik ekranlardaki mesaj yazma olayını sormuşturm cevap gelmedi kimseden birde kullanan arkadaşlar 914 c nin ve i900 ün şarjları nasıl gidiyo söyleyebilirler mi ? biliyorum iphone mu i 900 mü diye sorsam daha cazip bir konu olurdu herkes için ama ben bu iki telefon arasında kaldım yardımcı olurmusunuz ?

blackh4wk

blackh4wk

Üye
eğer bu kadar insan omnia diyosa vardır bi bildiği diyorum bide son bir soru dokunmatik ekranlarda mesaj yazmak zor oluyo diyolar doğruluğu varmı?
Normal telefonlara göre ilk başka zorluk çekiyosun ama zamanla onada alışırsın .. :oke:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
hişte alışılmıyo sizler omnialarla yeni tanışırken ben türkiyeye gelen ilk p800 dokunmatigi kullandım ondan sonra p900 p910i 7710 hiç birinde verim alamıyosunuz omniada baktım arkadaşım almanyadan getirtti.Oda aynı hiç bir şey tuşun yerini tutumaz.
bence bekle şuaralar telefon alma zamanı deil teknolojiler tazeleniyor telekominikasyonda bu yuzden bekle derim sakın cep bilgisayarı alma pişman olursun.Biraz daha bekle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt