Nexus alacağıba Nexus 4 al S3 den bile iyi
Okadar param yok ayrıca nexus almaktan vazgectim s2 ye karar kıldım.16 gb bana yetmez.hemde hiçbişekilde
Hayirli olsun 2011 de hayalimdeki telefondu ^^
2013 yılında hayalindeki telefon hangisi pekiTeşekkürler2013 yılında hayalindeki telefon hangisi peki
Nexus daha iyi bence de 16gb da yeter neden yetmesin? Ha biraz sıkıntı olur ama yeter. Ne yükleyeceksin ki 14gb kalsa 16danOkadar param yok ayrıca nexus almaktan vazgectim s2 ye karar kıldım.16 gb bana yetmez.hemde hiçbişekilde

Teşekkürler2013 yılında hayalindeki telefon hangisi peki
Nexus daha iyi bence de 16gb da yeter neden yetmesin? Ha biraz sıkıntı olur ama yeter. Ne yükleyeceksin ki 14gb kalsa 16dan
5gb şarkı türkü kaldı mı sana 9gb 2şer gbdan nova3 gibi 3 oyun yüklesen. kaldı mı geriye 3gb. Bir film atarsın mesela. İzlersin silersin oyunu bitirir siler sonra diğerini yüklersin.
Sıkıntı oldu aslında hafıza kartı şart
- - - Eklendi - - -
Ama idare de eder![]()
ben telefona bitek oyun yüklemem.ben birde film de izlerim mesela karayip korsanları hastasıyımdır.ondan sonra sevdigim sanatcının konser performansları ve video klipleride olmalı telefonumda şuan wonderımda oldugu gibi.
şuan icin s2 nin hiçbi oyunda kasmadıgını söyleyen arkadaşlar var .brn nexusun tasarımını cok begeniyorum nexus alcaktım ama s2 nin hakkında söylenenleri duyunca caydım gibi bişi oldu.nexus sonucta google tellefonu naapsak hangisini alsakyardım arkadaşlar