nexus vs s2 yardım ikisinden birini alcam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunusmaxicepp

yunusmaxicepp

Üye
arkadaş bundan 1 hafta önce nexus aldim şiddetle tavsiye ediyorum nexus almalisin ....

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bende 3 hafta oluyor nexus aldim.
Gercekten cok hizli telefon .

mesutgaga

mesutgaga

Üye
    Konu Sahibi
ya hafıza yetiyormu size :D hey yukardakiler

yunusmaxicepp

yunusmaxicepp

Üye
16 gb bir telefon için gayet yeterli :)

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Nexus alacağıba Nexus 4 al S3 den bile iyi

LimePie

LimePie

Üye
bence nexus al çünkü ekran çözünürlüğü s2nin 2 katı nexusun ppi si s2den fazla ekranı s2den daha büyük işlemciler aynı ram aynı zaten ben olsam nexus alırdım güncelleme desteği hala var

yunusmaxicepp

yunusmaxicepp

Üye
1 ay once aldım nexus şiddetle tavsiye ediyorumm

Xelord

Xelord

Üye
Okadar param yok ayrıca nexus almaktan vazgectim s2 ye karar kıldım.16 gb bana yetmez.hemde hiçbişekilde
Nexus daha iyi bence de 16gb da yeter neden yetmesin? Ha biraz sıkıntı olur ama yeter. Ne yükleyeceksin ki 14gb kalsa 16dan
5gb şarkı türkü kaldı mı sana 9gb 2şer gbdan nova3 gibi 3 oyun yüklesen. kaldı mı geriye 3gb. Bir film atarsın mesela. İzlersin silersin oyunu bitirir siler sonra diğerini yüklersin.
Sıkıntı oldu aslında hafıza kartı şart :D

- - - Eklendi - - -

Ama idare de eder :)

tapatalk

tapatalk

Üye
bende 9 gb boş alan var nexus

mesutgaga

mesutgaga

Üye
    Konu Sahibi
Nexus daha iyi bence de 16gb da yeter neden yetmesin? Ha biraz sıkıntı olur ama yeter. Ne yükleyeceksin ki 14gb kalsa 16dan
5gb şarkı türkü kaldı mı sana 9gb 2şer gbdan nova3 gibi 3 oyun yüklesen. kaldı mı geriye 3gb. Bir film atarsın mesela. İzlersin silersin oyunu bitirir siler sonra diğerini yüklersin.
Sıkıntı oldu aslında hafıza kartı şart :D

- - - Eklendi - - -

Ama idare de eder :)

dostum bana yetmez nova serisinin devamı cıkacak bi telefon alıp beş yıl kullanmak istiyotum.bak şöyle düşün mc2, mc3 ,nova2 ,nova 3,dungeon hunter serisi,9 mm falanı filanı.yani gameloft oyunlarının topu zaten 20 gb yapıyo bide daha cıkarcagı oyunları düşün ilerki yıllarda.ya bide bitek gameloft yok.ea electric de var büyük oyun şirketi...

mesutgaga

mesutgaga

Üye
    Konu Sahibi
ben telefona bitek oyun yüklemem.ben birde film de izlerim mesela karayip korsanları hastasıyımdır.ondan sonra sevdigim sanatcının konser performansları ve video klipleride olmalı telefonumda şuan wonderımda oldugu gibi.

Xelord

Xelord

Üye
ben telefona bitek oyun yüklemem.ben birde film de izlerim mesela karayip korsanları hastasıyımdır.ondan sonra sevdigim sanatcının konser performansları ve video klipleride olmalı telefonumda şuan wonderımda oldugu gibi.

O zaman hafıza kartı şart ama bişi demek istiyorum nova 2 3 demişşsin 3 dururken 2 yi oynucan mı cidden ? Ben 2 yi bitirmemiştim ama 3 ü görünce 2 sarmadı. Seni bilmem tabi de merak ettim.

yunusmaxicepp

yunusmaxicepp

Üye
şuan icin s2 nin hiçbi oyunda kasmadıgını söyleyen arkadaşlar var .brn nexusun tasarımını cok begeniyorum nexus alcaktım ama s2 nin hakkında söylenenleri duyunca caydım gibi bişi oldu.nexus sonucta google tellefonu naapsak hangisini alsak :D yardım arkadaşlar

kesinlikle nexus arkadasım

FyZNrN

Üye
kesinlikle nexusss

mesutgaga

mesutgaga

Üye
    Konu Sahibi
banaane s2 alcam ben :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...