Haber Nexus 6 ve nexus 9 duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın fazlası var bence ekran fazla büyük. Ben 5.1 inç s5'i arada cebime sığdıramıyorum. Alanlara iyi kullanmalar olsun.
İPhone 6 plus gibi boyut çerçeve büyük tek :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
3 yıl , nexusta asla kasma olmaz hele o donanımla , istediğin oyunu yükle kasmaz :D
eskiden sonuna kadar savunduğum Nokia için elveda diyeceğim ve cehenneme kadar yolun var diyorum ve giderken de k...na tekmeyi basacağım :ehe :kop2:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 511859, .NeXuS., 0MG90 ve 1 kişi daha
BelaMonte

BelaMonte

Üye
20 mp li telefon varken madem 13 mp koyuyorsunuz, ı phone 6 daki gibi 240 fps ye kadar video çekebilseydi cidden muhteşem olurdu...

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Invoke

Invoke

Üye
Nexus 5 olmasına rağmen cezbetti beni de. :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve B.A.R.O.N
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
20 mp li telefon varken madem 13 mp koyuyorsunuz, ı phone 6 daki gibi 240 fps ye kadar video çekebilseydi cidden muhteşem olurdu...
Zaten cok iyi çekecektir hepte kamera eleştiriliyor :D 13 MP koymaları gerekir diyorlardı oldu şimdi 20 çıktı hem 20 tek Sony de var. Birde lumia hem 8 MP de kaliteli çekim yapılıyor 13 MP yi sen düşün :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
PriZm

PriZm

Üye
Android api desteği sıkıntısından dolayı 120 fps den daha fazla video çekme / oynatma desteklemiyor.Donanımda bulunmamış olmasıda normal bu durumdan dolayı.

• Beğen
Tepkiler: Dede, B.A.R.O.N ve .NeXuS.
Seglopsi

Seglopsi

Üye
2k ekran ve S805 performansı nasıl olur? Olmadı Sony yerine bunu alabilirim.

Her zamanki nexus cihazı performans olarak güncel en iyi donanımla duyuruldu. Performansı bence başarılı olacaktır. Nexus4 bile halen iyi seviyede.
eskiden sonuna kadar savunduğum Nokia için elveda diyeceğim ve cehenneme kadar yolun var diyorum ve giderken de k...na tekmeyi basacağım :ehe :kop2:

Nokia MeeGo kullanıcılarına yaptığı işin ceremesini çekiyor. Daha beter olsunlar.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, 0MG90, B.A.R.O.N ve 1 kişi daha
PriZm

PriZm

Üye
Yalnız bir yerde okuduğum kadarı ile Android 5.0 ile 500 den fazla güncellenmiş api ve 200 yeni api desteği bulunuyor.Bu da şuana kadar iOS da olan ancak androidde olmayan uygulamaların gelme ihtimalinin epey yüksek olması demek.Ve tabiki daha kaliteli uygulamalar demek.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve .NeXuS.
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Yalnız bir yerde okuduğum kadarı ile Android 5.0 ile 500 den fazla güncellenmiş api ve 200 yeni api desteği bulunuyor.Bu da şuana kadar iOS da olan ancak androidde olmayan uygulamaların gelme ihtimalinin epey yüksek olması demek.Ve tabiki daha kaliteli uygulamalar demek.
Dalvikde ART a geçtigi içindir o :)

PriZm

PriZm

Üye
Dalvikde ART a geçtigi içindir o :)
API desteğinin kullanılan sanal motor ile pek ilgisi olacağını sanmıyorum.Yalnız daha yeni farkettim kamera flaşı merceğin etrafındaki çembere gömülmüş :D Çok şık duruyor gerçekten.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
nexus 6 hands-on.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
smh60

smh60

Üye
Tasarımı İyi mi kötü mu karar veremedim :D

NEXUS