Haber Nexus 6 ve nexus 9 duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
2 model olsaydı keşke. Birisi 5' diğeri 6 ' olsaydı ;) Ben zaten çok büyük ekran istemiyorum Google benim sevmediğimi bildiği için büyük ekran çıkartmış öyle diyorlar.
Aslında nexus 6'nın yanında nexus 5 i ayni bu özelliklerle küçük ekran olarak cikartsaydi daha iyi olurdu :D

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
0MG90

0MG90

Üye
32GB 650 dolar. En az 1800 olur diye düşünüyorum.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
vergilerle beraber rahat 2000:tl: olur

• Beğen
Tepkiler: lazye
lazye

lazye

Üye
Bu model gelicek kesin dimi ? Bazı ark moto tr kapandı diyor :) bnm bildiğim nexuslarda boyle bi mevzu olmaz ama :)

Invoke

Invoke

Üye
Fiyatı beğenmedim ya, zaten seneye baharda 64 bit nexus gelir. Soğudum ben. ( :D )

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, .NeXuS. ve lazye
lazye

lazye

Üye
Fiyat iğrenç ne 2000 ya :) 1500 sen fazla vermem ki nexuslar pahalı olmuyordu bu kadar

0MG90

0MG90

Üye
Bende soğudum. Nexus dediğin ucuz olur 650 dolar ne? Gider Sony alırım daha iyi.

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Tamam pahalı da o donanım , sürekli güncel olacak olması , turbo charching vs... Donanımı olan cihazı 1400 den beklenemezdi zaten :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Artı Sony , HTC , samsung , LG den hangisi cihazı 3 sene güncel tutuyor :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Böle donanımlar 2500 den başlamıştı ayriyeten nexus un fiyatı da düşmüyor nexus 4 hala 1200 den satılıyor teknosada :)

0MG90

0MG90

Üye
Donanımın benim için etkisi yok, bana göre S800'de, S801'de, S805'de aynı.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve lazye
lazye

lazye

Üye
Böle donanımlar 2500 den başlamıştı ayriyeten nexus un fiyatı da düşmüyor nexus 4 hala 1200 den satılıyor teknosada :)
1000 TL İstanbul bilişim ayrıca hafta sonu ind 1200 TL ye nexus 5 alan arkadaşım var bnm

0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
O indirim , ayriyeten güncel kalması , turbo charching te o fiyatı artırır ucuz nexus için batarya düşük olan nexus 5 tercih edilebilir

Üst Alt