Nexus 6 | Ana Konu | Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Her firma kendince garanti verir zaten, satsın diye zart zurt garanti vermeleri normal. Önemli olan kullanıcının alacağı süre.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Telefon Değilki Phatlet

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Luck Star

Luck Star

Üye
performans konusunda sorun olmayacağı şüphesiz ancak tasarım berbat, note 2 ye benziyor bana göre hiç de sevmem . nexus 5 gibi bir şey olsa alabilirdim.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
4 gb ise 64 bit ve Snap son sürüm ile gelecek anlamına gelir ve 2015 ten önce gelmesi zor bu yüzden note4 3 gb olması erken geldi anlamına gelir

Murat Alper

Murat Alper

Üye
hani bunun siyahı yokmu :agla:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
mavi ve beyaz yazmışın :(

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Her türlü nexus 6 saf android , lollipop ve güncelleme bile yeterli sebep ki donanım çok iyi
nexus 6 alırsamda zaten 64gb alırım ve fiyatıda güzel olursa tadından yenmez o zaman

• Beğen
burak_102

burak_102

Üye
Note 4 ile nexus 6 arasında kalanlar dikkat etsin note 4 türkiye için exynos işlemci ile gelecek büyük ihtimalle. Performansı daha düşüktü note 3 ün bu sefer daha iyi olabilir 64bit ile gelecek ama bilmiyorum ben baya önyargılıyım exynos işlemciye çünkü hep en son güncellemeyi o alıyor hem de Custom rom gibi olayları seviyosanız işiniz zora düşüyor ama siz bilirsiniz ben z1 almasaydım nexus 5 alacaktım bataryası düşük geldi bide bulması zordu eskişehirde ben de z1 aldım memnun muyum evet tft ekran olmasa daha memnun olurdum ama bu da yetiyor. Batarya konusunda Nexusu eleştirenler olmuş ama note 4 de aynı batarya gücüyle gelecek ve hepimiz biliyoruz ki TouchWiz şarj ve ram düşmanı ben nexusun daha çok dayanacağını düşünüyorum

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Her türlü nexus 6 saf android , lollipop ve güncelleme bile yeterli sebep ki donanım çok iyi
dün nexus 5 incelemesini izlerken adamın biri androidlerin iphone'dur nexus 5 aslı varmı sence

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Luck Star

Luck Star

Üye
En uzun güncelleme alan her zaman ne nexustur performans arayüz konusunda nexus en iyisidir :)
Tasarim malzeme ile HTC kazanır her zaman. Güncelleme almak zorunda çünkü nexus serisine gore yeni sürüm çıkıyor :) ancak arayüz stabilize olayı diğer telefonlarda da yapılır ancak biraz ugrastirir :) metal kasa olması sart

Üst Alt