Öneri Nexus 5

Sponsorlu Bağlantılar

CanKaplann

CanKaplann

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5
ARkadaşalar Nexus 5 Alcam Ama 16 GB Yetermi ? 6 7 Oyun Ve 10 Tane Felanda Uygulama Yüklerim Video 1 2 Tane Arasıra Bazende Fotoraf ÇEkerim 16 GB İşimi Görürürmü

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
ARkadaşalar Nexus 5 Alcam Ama 16 GB Yetermi ? 6 7 Oyun Ve 10 Tane Felanda Uygulama Yüklerim Video 1 2 Tane Arasıra Bazende Fotoraf ÇEkerim 16 GB İşimi Görürürmü
Videoları hd falan cekersen cok yer kaplıyor

Invoke

Invoke

Üye
6-7 oyuna göre değişir 7 tane fruit ninja candy crush subway surfers boost, ski safari vb. max 50şer mblık oyun yüklersen etsin sana 350mb. 7 tane asphalt8/modern combat 4/most wanted/nova 3/dungeon hunter vb oyunlar yüklersen ki yükleyemezsin tüm hafıza dolar. 10gbı geçer, zaten sana verilen alan da 10,5/11gb civarıdır.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
yetmez bence oyle telefonun zevki 32 de çıkar

Türe

Türe

Üye
32 ideal.

partyhard

Üye
nexusta 12.9 gb boş hafıza kalıyo sana 16gb versiyonda

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Nexus 5'in 32GB versiyonu yok mu ?

CanKaplann

CanKaplann

Üye
    Konu Sahibi
var ama türkiyede bulamadım gelirse 32 gb alcam

Bişey Daha Sorcam Yeni Konu Açmıyım Şimdi 1.3 Megapixel Ön Kamera Yetermi Nexus Da ?

Yani Net Fotoraflar ÇEkilirmi Bi s4 Kadar

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
var ama türkiyede bulamadım gelirse 32 gb alcam

Bişey Daha Sorcam Yeni Konu Açmıyım Şimdi 1.3 Megapixel Ön Kamera Yetermi Nexus Da ?

Yani Net Fotoraflar ÇEkilirmi Bi s4 Kadar
s4'ün ön kamerası 2 megapixel gerisini sen düşün derim(fazla bir fark olmaz sanırım)

Invoke

Invoke

Üye
Megapixelle olmuyor o işler. Ön kameraya ne koysalardı, idare eder olacaktır.

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
CanKaplann

CanKaplann

Üye
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
2.02 De Ön KAmeradan Bakıyo İyi Gibi Gözüküyo Üzerine Tıklayıncada Netleşiyor

tapatalk

tapatalk

Üye
Her zaman soyledigim gibi android'de nexus yoksa iPhone

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ona vereceğin parayı LG G2 alabilirsin.
Kameraya önem veriyorsan , nexuslara bakma derim .Kullanmış biri olarak söylüyorum .

DalvikCache

DalvikCache

Üye
hadi 16gb nexus u anladık google bulut depolamayı kullandırmak istiyor, ama 16gb g2 de ne oluyor sd card girişide yok ne biçim iş yapıyolar anlamıyorum

Son düzenleme:

MaxipmaN

Üye
hadi 16gb nexus u anladık google bulut depolamayı kullandırmak istiyor, ama 16gb g2 de ne oluyor sd card girişide yok ne biçim iş yapıyolar anlamıyoruhadi 16gb nexus u anladık google bulut depolamayı kullandırmak istiyor, ama 16gb g2 de ne oluyor sd card girişide yok ne biçim iş yapıyolar anlamıyoruhadi 16gb nexus u anladık google bulut depolamayı kullandırmak istiyor, ama 16gb g2 de ne oluyor sd card girişide yok ne biçim iş yapıyolar anlamıyoruhadi 16gb nexus u anladık google bulut depolamayı kullandırmak istiyor, ama 16gb g2 de ne oluyor sd card girişide yok ne biçim iş yapıyolar anlamıyorum
hacı ne yaptın sen :kop2:

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
hadi 16gb nexus u anladık google bulut depolamayı kullandırmak istiyor, ama 16gb g2 de ne oluyor sd card girişide yok ne biçim iş yapıyolar anlamıyoruhadi 16gb nexus u anladık google bulut depolamayı kullandırmak istiyor, ama 16gb g2 de ne oluyor sd card girişide yok ne biçim iş yapıyolar anlamıyoruhadi 16gb nexus u anladık google bulut depolamayı kullandırmak istiyor, ama 16gb g2 de ne oluyor sd card girişide yok ne biçim iş yapıyolar anlamıyoruhadi 16gb nexus u anladık google bulut depolamayı kullandırmak istiyor, ama 16gb g2 de ne oluyor sd card girişide yok ne biçim iş yapıyolar anlamıyorum
hacı google translateden çevirisini yapıyım dedim şuan bilgisayara format atıyorum

• Beğen
Tepkiler: beytullah6767