Videoları hd falan cekersen cok yer kaplıyorARkadaşalar Nexus 5 Alcam Ama 16 GB Yetermi ? 6 7 Oyun Ve 10 Tane Felanda Uygulama Yüklerim Video 1 2 Tane Arasıra Bazende Fotoraf ÇEkerim 16 GB İşimi Görürürmü
s4'ün ön kamerası 2 megapixel gerisini sen düşün derim(fazla bir fark olmaz sanırım)var ama türkiyede bulamadım gelirse 32 gb alcam
Bişey Daha Sorcam Yeni Konu Açmıyım Şimdi 1.3 Megapixel Ön Kamera Yetermi Nexus Da ?
Yani Net Fotoraflar ÇEkilirmi Bi s4 Kadar
s4;ün ön kamerası idare ederlik bir durumumu var.nerdeyse benim telen daha güzel çekiyo ön kamerası...Megapixelle olmuyor o işler. Ön kameraya ne koysalardı, idare eder olacaktır.
nexus 5in pili kötü bir de tasarıma ısınamadım pil çok önemli değil deHer zaman soyledigim gibi android'de nexus yoksa iPhone
O pille en az rakipleri kadar kullanıms suresi sunar. Tasarim tamaen kendi zevkin.nexus 5in pili kötü bir de tasarıma ısınamadım pil çok önemli değil de
16gb g2 hicbirşeye yaramazOna vereceğin parayı LG G2 alabilirsin.
Kameraya önem veriyorsan , nexuslara bakma derim .Kullanmış biri olarak söylüyorum .
hacı ne yaptın senhadi 16gb nexus u anladık google bulut depolamayı kullandırmak istiyor, ama 16gb g2 de ne oluyor sd card girişide yok ne biçim iş yapıyolar anlamıyoruhadi 16gb nexus u anladık google bulut depolamayı kullandırmak istiyor, ama 16gb g2 de ne oluyor sd card girişide yok ne biçim iş yapıyolar anlamıyoruhadi 16gb nexus u anladık google bulut depolamayı kullandırmak istiyor, ama 16gb g2 de ne oluyor sd card girişide yok ne biçim iş yapıyolar anlamıyoruhadi 16gb nexus u anladık google bulut depolamayı kullandırmak istiyor, ama 16gb g2 de ne oluyor sd card girişide yok ne biçim iş yapıyolar anlamıyorum

hacı google translateden çevirisini yapıyım dedim şuan bilgisayara format atıyorumhadi 16gb nexus u anladık google bulut depolamayı kullandırmak istiyor, ama 16gb g2 de ne oluyor sd card girişide yok ne biçim iş yapıyolar anlamıyoruhadi 16gb nexus u anladık google bulut depolamayı kullandırmak istiyor, ama 16gb g2 de ne oluyor sd card girişide yok ne biçim iş yapıyolar anlamıyoruhadi 16gb nexus u anladık google bulut depolamayı kullandırmak istiyor, ama 16gb g2 de ne oluyor sd card girişide yok ne biçim iş yapıyolar anlamıyoruhadi 16gb nexus u anladık google bulut depolamayı kullandırmak istiyor, ama 16gb g2 de ne oluyor sd card girişide yok ne biçim iş yapıyolar anlamıyorum