Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
900 lira civarinda Nexus 4 rakipsiz sayilir. Yine de daha uygun bir sey isterseniz Motorola Moto G var. Resmen uygun fiyatli Nexus'tur kendisi.
blood_angel
Üye
Konu Sahibi
büyük ihtimal lg g2 alacağım bataryası iyi birde kamerasının özellikleri güzel yenilikçi tasarımı var ama arka tuslara basınca kapaktan çıtırtı geliyormus bu rahatsız edici olur mu son bide bombeli olması tutuşu daha rahat mı kılıyor
Emrah_-06
Üye
Rahatsız edici bi durumu yoktur gayet iyi tuşları falan. Ama eliniz küçükse zaten kaygan bi yapıya sahip tek elle kavrayıp kullanmaya falan çalışırsanız düşer yazık olur benim önerim kılıfsız kullanmamanız.
FeLonieS
Üye
Bende birkaç gün önce ikisi arasında kaldım kameraya önem verdiğim için lg g2 aldım çok memnunum pişman olmazsınız.
Cihazı ben yeni aldım almadan önce cok araştırma yaptım forumlarda gezindim cihazları birebir inceledim gittim lg g2 aldım parası ağır geldi ama kullandıktan sonra verdiğim para gözümün önüne gelmiyor artık
Rahatsız edici bi durumu yoktur gayet iyi tuşları falan. Ama eliniz küçükse zaten kaygan bi yapıya sahip tek elle kavrayıp kullanmaya falan çalışırsanız düşer yazık olur benim önerim kılıfsız kullanmamanız.
G2 cok daha donanimli her konuda nexus 5 e göre nexuslar piyasanin teshir ürünleri gibidir sade yeni android sürümünü tanitmaya yönelik cihazlardir lg tv ile birlikte g2 kullanmanin keyfi anlatilir gibi degil miracast nfc remote kablosuz erisim vs.g2 cok donanimli her konuda dedigim gibi
Türe
Üye
G3 gelince yabana gidecek. Kitkat bile kaç ay sonra geldi. Tabii ki bu dediğim güncellemeleri önemseyenler için.
El~PisToLeRo
Üye
Yabana gidecek donanimda degil g2 daha dogrusu g3 g2 yi yabana götürtecek donanimda degil mesela optimus g ile g2 arasinda ucurum vardi ve optimus g ucurumu asamadi simdi strateji geregi yeni bi guncelleme vermezse lg buyuk hata yapar kaos yaratir acikcasi gerekli de degil guncelleme ama kisa vadede ölmez g2 diyorum