Karşılaştırma nexus 5 vs lg g2

Sponsorlu Bağlantılar

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
büyük ihtimal lg g2 alacağım bataryası iyi birde kamerasının özellikleri güzel yenilikçi tasarımı var ama arka tuslara basınca kapaktan çıtırtı geliyormus bu rahatsız edici olur mu son bide bombeli olması tutuşu daha rahat mı kılıyor

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Rahatsız edici bi durumu yoktur gayet iyi tuşları falan. Ama eliniz küçükse zaten kaygan bi yapıya sahip tek elle kavrayıp kullanmaya falan çalışırsanız düşer yazık olur benim önerim kılıfsız kullanmamanız.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Bende birkaç gün önce ikisi arasında kaldım kameraya önem verdiğim için lg g2 aldım çok memnunum pişman olmazsınız. :)

tatar1926

Üye
sizce hangisi arkadaşlar rahat oyun oynayayım müzik dinliyeyim güzel fotolar çekiyim hangisi daha iyi ekran fln da önemli
Kardeş lg g2 lerin pil performansı çok çok iyidir
Oyundu muzikti on numara
sizce hangisi arkadaşlar rahat oyun oynayayım müzik dinliyeyim güzel fotolar çekiyim hangisi daha iyi ekran fln da önemli
Cihazı ben yeni aldım almadan önce cok araştırma yaptım forumlarda gezindim cihazları birebir inceledim gittim lg g2 aldım parası ağır geldi ama kullandıktan sonra verdiğim para gözümün önüne gelmiyor artık

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
Rahatsız edici bi durumu yoktur gayet iyi tuşları falan. Ama eliniz küçükse zaten kaygan bi yapıya sahip tek elle kavrayıp kullanmaya falan çalışırsanız düşer yazık olur benim önerim kılıfsız kullanmamanız.
evet ellerim küçük alır almaz yanında bir de kılıf alacapım zaten

messevim

messevim

Üye
Yahu arkadaşım hala bu konunun tartışılması ne kadar saçma. birden çok aynı konu açıldı ama hala bu konular açılmaya devam ediyor...

Kısacasa Nexususun tek artısı arkasında google nin olması

LG G2 nin de tek artısı bataryası ve bir nebzed olsun kamerası

The SLayeR

The SLayeR

Üye
G2 seni pisman etmez emin ol rahat olacaksin

Türe

Türe

Üye
G3 çıkacak bence çok mantıklı değil G2.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G3 çıkacak bence çok mantıklı değil G2.

G2 hala mantikli.G3 ün getirisi az cepten götürüsü cok.
Yahu arkadaşım hala bu konunun tartışılması ne kadar saçma. birden çok aynı konu açıldı ama hala bu konular açılmaya devam ediyor...

Kısacasa Nexususun tek artısı arkasında google nin olması

LG G2 nin de tek artısı bataryası ve bir nebzed olsun kamerası

G2 cok daha donanimli her konuda nexus 5 e göre nexuslar piyasanin teshir ürünleri gibidir sade yeni android sürümünü tanitmaya yönelik cihazlardir lg tv ile birlikte g2 kullanmanin keyfi anlatilir gibi degil miracast nfc remote kablosuz erisim vs.g2 cok donanimli her konuda dedigim gibi

Türe

Türe

Üye
G3 gelince yabana gidecek. Kitkat bile kaç ay sonra geldi. Tabii ki bu dediğim güncellemeleri önemseyenler için.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve Invoke
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yabana gidecek donanimda degil g2 daha dogrusu g3 g2 yi yabana götürtecek donanimda degil mesela optimus g ile g2 arasinda ucurum vardi ve optimus g ucurumu asamadi simdi strateji geregi yeni bi guncelleme vermezse lg buyuk hata yapar kaos yaratir acikcasi gerekli de degil guncelleme ama kisa vadede ölmez g2 diyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt