hmm kılıf fln kolay bulunuyor mu yada aksesuar bir de nexuslarda kulaklık çıkmıyor siz hangisini tavsiye edersiniz son bişey iphone 5 akrabam getirecek sizce hangisini kullanıyımGüncelleme yönünden sıkıntın olmasın daha yeni cihazlarda 4.4 yokken nexus 5 i aldığımda 4.4.2 vardı. Şuan kamera güncellemeside geldi gayet iyi durumda yakında 4.4.3 de gelecek. Bendekide 16 gb çok uygulama yükledim birsürü oyun var yetiyo yani hafıza yönünden sıkıntım olmadı. Ben bütçemi ayarlayıp ithalatçı firma garantili G2 alacaktım az daha, sonra kalmamış falan felan gittim teknosaya ordada 200 tl daha fazlaydı nexus 5 i de takip ediyodum baya araştırdım ordada inceledim tasarımı falanda çok hoşuma gitti bunu aldım hoşuna gittiyse tavsiye ederim akıcılık falan olsun hiç sorun yaşatmadı. Hatta bugünde neo hybrid kılıf aldım![]()
Ben ilk çıktığı zamanlarda aldım kılıf bulmak hiçte kolay olmadı sonra idaretten buldum bitane cüzdanlı aldım. şimdi telefoncularda falanda var ama benim istediğimi satan yer yoktu netten almak zorunda kaldım. Evet kulaklık yok ben kullanmıyorum zaten, dışardan almak zorundasınız. İphone 5 ne kadara gelecekki hediye falansa kullan tabikide. Ama para ödeyeceksen yine karar vermen gerekBende rootsuz kullanıyorum, root yaparsan garanti dışı kalır unroot yaparsan geri düzelir.hmm kılıf fln kolay bulunuyor mu yada aksesuar bir de nexuslarda kulaklık çıkmıyor siz hangisini tavsiye edersiniz son bişey iphone 5 akrabam getirecek sizce hangisini kullanıyım
Ben ilk çıktığı zamanlarda aldım kılıf bulmak hiçte kolay olmadı sonra idaretten buldum bitane cüzdanlı aldım. şimdi telefoncularda falanda var ama benim istediğimi satan yer yoktu netten almak zorunda kaldım. Evet kulaklık yok ben kullanmıyorum zaten, dışardan almak zorundasınız. İphone 5 ne kadara gelecekki hediye falansa kullan tabikide. Ama para ödeyeceksen yine karar vermen gerekBende rootsuz kullanıyorum, root yaparsan garanti dışı kalır unroot yaparsan geri düzelir.
Vermezsen boşuna masraf etme kullan gitsi n
Hangisi için iphone mu nexus 5 mipil fazla sıkıntı olur mu bir de beyazımı iyi siyah mı
Arkadaşlar telefon alacağım görüşlerinizi alabiirmiyim bütçe olarak uygun olarak hangi telefon modelini önerirsiniz?N9 almıştım fakat memnun değilim doğru düzgün uygulama yok işletim sistemi desen ayrı bir dert hangi model telefon alabilirim?
O zaman Nexus 4500 - 900 TL civarı arası düşünüyorum