Karşılaştırma nexus 5 vs lg g2

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Hayır ikiside çok iyi cihazlar ve benzer donanıma sahipler ikisinden hangisini alırsa alsın pişman olmaz. Bende G2 almaya gittim fiyat farkı bütçemi aştı nexus 5 aldım. Alabilseydim G2 alırdım. Ama nexus 5 dende fazlasıyla memnunum.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Sahsen bende 32 lik nexus olsaydi dirrk alcaktim baktim 16 lik bana ytmez 32lik g2 aldim

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
iyisini yapmışsın güle güle kullan :)

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR ve mehsevim
blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
telefonda kasma olmasın bana 16 gb haydi haydi yeter androide alışkınım ben galaxy miniyi kullanmıştım bi 3 4 ay çok uygulama yüklemedim ve rahat rahat bana yetiyordu yani nexus 5 in pili bana yeter çünkü ben 2000 mAh lık bir pil ile bir günü çıkarabiliyorum dün biraz nexus 5 e baktım gayet güzel fotolar çekiyor bütçede beklenmedik bir sorun çıkabilir nexuslar akıcı güzel günceller çoğu güncellemeyi alıyor da şimdi pffffff ne yapacapımı bende bilmiyorum

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Güncelleme yönünden sıkıntın olmasın daha yeni cihazlarda 4.4 yokken nexus 5 i aldığımda 4.4.2 vardı. Şuan kamera güncellemeside geldi gayet iyi durumda yakında 4.4.3 de gelecek. Bendekide 16 gb çok uygulama yükledim birsürü oyun var yetiyo yani hafıza yönünden sıkıntım olmadı. Ben bütçemi ayarlayıp ithalatçı firma garantili G2 alacaktım az daha, sonra kalmamış falan felan gittim teknosaya ordada 200 tl daha fazlaydı nexus 5 i de takip ediyodum baya araştırdım ordada inceledim tasarımı falanda çok hoşuma gitti bunu aldım hoşuna gittiyse tavsiye ederim akıcılık falan olsun hiç sorun yaşatmadı. Hatta bugünde neo hybrid kılıf aldım :D

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme yönünden sıkıntın olmasın daha yeni cihazlarda 4.4 yokken nexus 5 i aldığımda 4.4.2 vardı. Şuan kamera güncellemeside geldi gayet iyi durumda yakında 4.4.3 de gelecek. Bendekide 16 gb çok uygulama yükledim birsürü oyun var yetiyo yani hafıza yönünden sıkıntım olmadı. Ben bütçemi ayarlayıp ithalatçı firma garantili G2 alacaktım az daha, sonra kalmamış falan felan gittim teknosaya ordada 200 tl daha fazlaydı nexus 5 i de takip ediyodum baya araştırdım ordada inceledim tasarımı falanda çok hoşuma gitti bunu aldım hoşuna gittiyse tavsiye ederim akıcılık falan olsun hiç sorun yaşatmadı. Hatta bugünde neo hybrid kılıf aldım :D
hmm kılıf fln kolay bulunuyor mu yada aksesuar bir de nexuslarda kulaklık çıkmıyor siz hangisini tavsiye edersiniz son bişey iphone 5 akrabam getirecek sizce hangisini kullanıyım

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
g2 kamera olarak daha başarılı g2 alabilirsin

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
nexus 5 in saf android olması beni kendine çekit bide root işlerinden anlama sorun olurmu rootsuz kullanmam ? bu benim ilk nexus telefonum nexuslar ile ilgili pek fazla bilgim yok

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
hmm kılıf fln kolay bulunuyor mu yada aksesuar bir de nexuslarda kulaklık çıkmıyor siz hangisini tavsiye edersiniz son bişey iphone 5 akrabam getirecek sizce hangisini kullanıyım
Ben ilk çıktığı zamanlarda aldım kılıf bulmak hiçte kolay olmadı sonra idaretten buldum bitane cüzdanlı aldım. şimdi telefoncularda falanda var ama benim istediğimi satan yer yoktu netten almak zorunda kaldım. Evet kulaklık yok ben kullanmıyorum zaten, dışardan almak zorundasınız. İphone 5 ne kadara gelecekki hediye falansa kullan tabikide. Ama para ödeyeceksen yine karar vermen gerekBende rootsuz kullanıyorum, root yaparsan garanti dışı kalır unroot yaparsan geri düzelir.

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
Ben ilk çıktığı zamanlarda aldım kılıf bulmak hiçte kolay olmadı sonra idaretten buldum bitane cüzdanlı aldım. şimdi telefoncularda falanda var ama benim istediğimi satan yer yoktu netten almak zorunda kaldım. Evet kulaklık yok ben kullanmıyorum zaten, dışardan almak zorundasınız. İphone 5 ne kadara gelecekki hediye falansa kullan tabikide. Ama para ödeyeceksen yine karar vermen gerekBende rootsuz kullanıyorum, root yaparsan garanti dışı kalır unroot yaparsan geri düzelir.

bedava gelecek fakat babama verebilirim bende istedi o yüzden bende yeni telefon almayı düşünüyorum babama vermezssem zaten kendim kullanacağım ama daha verip vermeyeceğim belli değil

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Vermezsen boşuna masraf etme kullan gitsi n

Invoke

Invoke

Üye
Sıkılmadın mı kardeş?Root yapmak kolay ama yapmana gerek yok.

Kasmaz tabi.

2000maha bakmıyor olay, 2000'in hangi işlemciyle hangi ekranla hangi yazılımla kullanıldığına bakıyor.

Kulaklığı ayrı alacaksın.

Aksesuar var gayet bol bol. Nette daha kolay bulursun.

Adalı_009

Üye
Arkadaşlar telefon alacağım görüşlerinizi alabiirmiyim bütçe olarak uygun olarak hangi telefon modelini önerirsiniz?N9 almıştım fakat memnun değilim doğru düzgün uygulama yok işletim sistemi desen ayrı bir dert hangi model telefon alabilirim?

Invoke

Invoke

Üye
Arkadaşlar telefon alacağım görüşlerinizi alabiirmiyim bütçe olarak uygun olarak hangi telefon modelini önerirsiniz?N9 almıştım fakat memnun değilim doğru düzgün uygulama yok işletim sistemi desen ayrı bir dert hangi model telefon alabilirim?

Nexus 5 gayet uygun bir cihaz, bence. Kullanıyorum, memnunum, öneririm ama ne gibi özellikler içeren, hangi fiyat aralığında bir cihaz istediğinizi söylerseniz daha faydalı öneriler vermeye çalışırım.

Adalı_009

Üye
500 - 900 TL civarı arası düşünüyorum

Invoke

Invoke

Üye
Bence de Nexus 4. :D

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Takipçi Satın Al

Üst Alt