Nexus 5 oyun sıkıntısı

Sponsorlu Bağlantılar

alborjon

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5 oyun sıkıntısı
Merhaba,
nexus 5 imde ust duzey oyunlarda sıkıntı yasıyorum.Az da olsa kasmalar frame atlamaları vs ozellikler asphalt 8 de menulerde belirgin kasmalar oyun ici anlam veremediğim kotu oyun performansı sergiliyor.Mahdi rom kullanıyorum.Sizce sebebi ne olabilir?Kullanımımla alakalı veya rom la alakalı bir sorun yasıyor olabilir miyim?Yardımlarınız için simdiden tesekkurler.

turkishield

turkishield

Üye
nexus 5 kasar mı hiç allah aşkına kullandığın romdandır kesin kardeşim :) liquid smooth öneriyorum

alborjon

Üye
    Konu Sahibi
nexus 5 kasar mı hiç allah aşkına kullandığın romdandır kesin kardeşim :) liquid smooth öneriyorum
Hocam canim cok sıkıldı bu konuda almadan beklentilerim cok yuksekti.Hala performansi iyi ancak asphalt 8 cidden kotu performans veriyor.Dh4 de lvl atlayinca donuyor falan.Konu hakkinda kesin bilgisi olan kisiler yardim edebilirse cok sevinirim.yardımlarınızı bekliyorum

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Sorun romda kardeşim arastirmadan rom yuklemeyin

Invoke

Invoke

Üye
Stock roma dön, oyunu bir de öyle dene. Romları iyi ayarlayamamış olabilirler. Nexus 5, Stock Romda DH4 akıyordu. CM11'de(nisan başı nightly sürüm, şuan nasıl bilmiyorum.) fps 2-3. :zzz:

Takipçi Satın Al

Üst Alt