ben ios alacağım fakat arayüzü çok kötü ios 7 kullanmıştım ikincisi ekranı çok küçük ama tableti kesinlikle ios alacağım üçüncüsü bende nexus 4 var Ağustos'ta aldım hala sapasağlam. dördüncüsü android çıktığında öle fazla uygulama ve tknoloji yoktu iPhone bile daha kendini toparlamaya çalışıyordu o zamanlar. iPhone'un şuan önde olma sebebi androidden iki yıl önce çıkıp kendini o sürede ilerletmesi. ve android , iPhone çıktığında oyun falan doğru düzgün yoktu. Fakat Windows Phone Çıktığında Dolu Oyun vardı buda onun hızlı gelişmesini sağladı birde android stabil değil diyorsunuz fakat jelly beanla android stabilite oldu 4.4'le baya gelişti yani şuanda android baya ilerledi stabilite konusunda.
Okumaya Üşendin mi
Nexus 5 5s lumia 1520 &930 bide 2.2 ghz 2 ram olan makina kasmaz zaten kasarmi falan suanda mantiksiz ben gelecek icin soruyorum hangisi daha uzun omurluyse o onemli i5s i eledim 6 cikinca eskidi sayilio ama nexus 5 yada ben alana kadar 6 ciksa 2 sene guncelleme alsa bi senede rom la falan ust duzey gotursem 3 sene cikariyo bana bu yeter ama kamerasi lumia kadar iyi degil falan bide lumia tasarimlari mukemmel oda onemli bence