theottomandg
Üye
-
Konu Sahibi
-
elite de iyi cihaz lumia 1320 olabilir o fiyata ama iyi kullanırsan elite cok iyiOkadar veremem söyle 1300 civarlarında istoyorum ve sony de istemiyorum lg general mobile lumia arasinda olabilir öneriler elite alcam hem güçlü hem gızel uygun fiyat
senin tel de isteklerin nedirHaklısınız g2 güzel ama gmd elite gel beni al diyor resmen
Nexus 5'i tavsiye ederimBeyler telefon alcamda sizlerin önerilerinizi almak istedim lütfen önerilerinizi eksik tutmayın :-). Ben telefon alcam şuan aklıma 3 telefon takıldı bunlar nexus 5...lg g2...ve discovery elite takıldı sizin öneriniz hangi bu saydıklarımdan olmayabilir sizde önerebilirsiniz iphone ve samsung hariç
Bunu stiyorsan Nexus 5 tercihin istediğin oyunu yükle kasmaz ve çok ağır oyunları dahil oynayabilirsin (Nexus 4'de bile oynanıyorBen oyun oynarim son derece güçlü oyunların kasmasını istemem ayrıca çok hızlı olsun menülerde kasilmalar olmasin genel anlamda oyun hız performans sağlamlık bir arada olsunBide uzun bir sure bana yetsin söyle 4-5 sene güncel olsun isterim
Nexus 5'in kamerası çok iyi , kamera sabitleme özelliği mevcut , adı başka bişeydi ama tam hatırlamıyorum ama nexus 5'in kamerasında baya özellikler mevcutGuncel konuda nexus 5 iyi bana en cok yariyacak seyde kamera nexuslarin kamerasi nasil acaba
Nexus 5 Eskimez Güncelleme Almaya Devam EderBen 3 ay sonra alirim ancak telefon kalir dimi benim ble kalmama gibi takintilarim var simdiden kafama takarim ya kalmazsa stok tukenirse alamazsam :-)
android için nexus gerisi hikayeNexus 5 e baktim gercekten almaya deger daha fazla inceleme yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?