beytullah6767
Üye
22k almışlığımda var ss i aradım bulamadımVay be s4 mini ye bak. dur bi telefon soğusun yeni bi test yapıcam
22k almışlığımda var ss i aradım bulamadımVay be s4 mini ye bak. dur bi telefon soğusun yeni bi test yapıcam
Beni de geçLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
30 puan geçmişim![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nexus 4'ün sonucu photoshopa benziyor aradaki farka bakın.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
30 puan geçmişim![]()
O fark yeni versiyon antutuyla eskisi arasındaki farkNexus 4'ün sonucu photoshopa benziyor aradaki farka bakın.

Iphone kullanıcısının cahilliği.O fark yeni versiyon antutuyla eskisi arasındaki fark![]()

Overclock hız aşırtmadır. İslemciyi yada gpu islemcisini önerilen frekans araliklarinin üstünde calistirmadir. Bence gerekli değil ancak ben sadece deneme amacli nasil tepki alacağimi merak ettigim icin denedim. 1.4 ile 1.8 ghz farki, 800 mhz ile 1.4 ghz arasindaki fark kadar belirgin değil + isinma + donanim yıpranmasi... Sonuc olarak hic bulasma cok merak ediyosan OC destekli kernel flaslayip deneyebilirsin ama önermem. Dedigim gibi ben sadece denedim...overclock nedir ne işe yarar , nasıl yapılrı![]()
not alın bu skordan daha yüksek alacağımBeni de geç
seninki stock değilBeni de geç

Sende stock kullanmanot alın bu skordan daha yüksek alacağım
seninki stock değil![]()

Sen geciyodun beni noldu o is rafa mi kaldirdinBiz burda 21k ları karıştırıyoruz adamlar gelmiş 25k , 28k![]()

rom attırma bana hadeSen geciyodun beni noldu o is rafa mi kaldirdin![]()
3d puanı kaç ?
5180rom attırma bana hade
3d puanı kaç ?
Dalvikte 30 u gecerim belki de stock dayim suanda cm yuklemeye usendim