NEXUS
Üye
overclock nedir ne işe yarar , nasıl yapılrıAynen, alacağın en fazla 9k olur. Xperia rayde öyleydi, wonderla aynı donanımda cihaz.

overclock nedir ne işe yarar , nasıl yapılrıAynen, alacağın en fazla 9k olur. Xperia rayde öyleydi, wonderla aynı donanımda cihaz.

Üslubuna dikkat et. İstediğinizi yapın ne de olsa aileniz ödüyor parayı zaten, doğru.Senide nasıl ayın üyesi seçmişler hayret. Sırf aktifliğe, yararlı paylaşıma bakılmamalı bence.Bizde biliyoruz zaten fantezi sana ne oluyo ki telefonun kaskosu var adam istediğini yapar
Bununda alt kapağı kapanmıyor tam yada bize öyle geliyor
Yav kardeşim kaç mesajdır sabrediyorum laf sokma çabasındasın seçen seçmiş kafanı böyle şeylere yorma senÜslubuna dikkat et. İstediğinizi yapın ne de olsa aileniz ödüyor parayı zaten, doğru.Senide nasıl ayın üyesi seçmişler hayret. Sırf aktifliğe, yararlı paylaşıma bakılmamalı bence.
Senle ne muhabbetim olmuşta sabrediyorsun? Kafaya gel.Yav kardeşim kaç mesajdır sabrediyorum laf sokma çabasındasın seçen seçmiş kafanı böyle şeylere yorma sen![]()
Uyarıdan mı korkucam? Bunları üste çıkarmam ben.yav küçücük şeylerden tartışma çıkarmayın sonra uyarı alırsınız hepten birbirinizle konuşmayacak sınız. en ufacık şeyde birbirinize laf yapacaksınız bence daha fazla uzatmayın![]()
overclock nedir ne işe yarar , nasıl yapılrı![]()
nasıl yaptın?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
resmi gördüm şimdinasıl yaptın?
Resim varmesaj sadece bende mi boş ?
bendede öleydi resimmiş sonradan açıldıresmi gördüm şimdi

Sende ne kadar çıkıyor denedinmi hiçnasıl yaptın?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

bi kere eğlencesine denedim 17000 sıralarında çıkıyorSende ne kadar çıkıyor denedinmi hiç

purity rom güzelmi?Mat1x kernel + purity rom