Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

mr.bell

Üye
@Invoke yeni sürümde kullandığın root yazılımı eski sürümde kullandığın ile aynı sanırım.
Benim için gerekli olanlar;altta bulunan barın boyutunu küçültebilmem,üstteki bar içinde ufak bir boyut ayarı var sanırım,xperia klavyeyi bayadır kullanıyorum ve kendi klavyesine göre daha rahat olduğu aşikar,şarjım hala nasıl kullanırsam öyle gidiyor.
Cidden şu telefona koysalardı adam gibi batarya muazzam olurdu ama malesef olmamış.
Android One gelmiş.Şarjı bizimkinden iyi gidiyormuş,yani gitsin bir zahmet kuş kadar işlemci ile ekran var :)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
@Invoke yeni sürümde kullandığın root yazılımı eski sürümde kullandığın ile aynı sanırım.
Benim için gerekli olanlar;altta bulunan barın boyutunu küçültebilmem,üstteki bar içinde ufak bir boyut ayarı var sanırım,xperia klavyeyi bayadır kullanıyorum ve kendi klavyesine göre daha rahat olduğu aşikar,şarjım hala nasıl kullanırsam öyle gidiyor.
Cidden şu telefona koysalardı adam gibi batarya muazzam olurdu ama malesef olmamış.
Android One gelmiş.Şarjı bizimkinden iyi gidiyormuş,yani gitsin bir zahmet kuş kadar işlemci ile ekran var :)
Supersuv2.46 işte. Android m
İçin soruyorsan onu öyle rootlayamıyorsun ama yükleme zaten. İstediklerini karşılıyor gibi euphoria :D

mr.bell

Üye
@Invoke Genelde sorun çıkarmıyor.Arada bir kendinden geçiyor ama olacak o kadar Android sonuçta :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
@Invoke Genelde sorun çıkarmıyor.Arada bir kendinden geçiyor ama olacak o kadar Android sonuçta :D
Açıkçası denediğim tüm android lollipop custom romlarında ben ara ara sorun hissettim ki normal. Yine euphoria en iyisi geldi ve crdroid. Cm theme engine hala alpha sürümünde sanırım, ilk güne göre bayağı gelişti ama... sonra bunlar bir satır birşey ekleseler bile yeni sürümlerine sen farkını hissedersin. Olduysa bayağı güncellemeyeli güncelle derim.

mr.bell

Üye
@Invoke Şuan ki en güncel sürüm sanırım.
Yeni sürüm olunca uyarı çıkıyor güncelle diye.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Nexus duvar kağıdı:

mr.bell

Üye
Logolar olmasa fena değil,ben Nexus'um çıkarım esnerim diyor :)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

mr.bell

Üye
@Invoke Nedir bu link?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
@Invoke Nedir bu link?
AOSP daki yenilikler. :D

Bu arada yoğun kullanımda 3:30 saat ekran süresini geçemiyorum ve batarya 38-39 dereceyi görüyor. Hem de hava serin. Genellikle 3G açık ve parlaklık %100. Bayağı etkiliyorlar gibi. [emoji23]

mr.bell

Üye
@Invoke O kadar parlaklığa iyi sayılır.
Son günlerde şöyle bir sorunum var;Telefondan genelde dizi izliyorum.
Mx player üzerinden donanım+ üzerinden.
Ama telefon ısınmamasına rağmen pat diye donup cihaz reset atıyor kendi kendine.
Hem bu sebebpten hemde bataryanın ömrünün bitmesine yaklaştığını düşündüğüm için değişmesi için garantiye vereyim diyorum ama başka cihazım olmaması sıkıntı olacak.
Cihaza root atıldığını anlarlar mı diye düşünmeden edemiyorum lakin başka bir siteden Nexus 4 kullanıcısı 23 aylık sanırım,cihazı veriyor batarya değişimi için.Arayıp cihazı rootlamışsınız daha önce vs demişler ve batarya için 80 TL istemişler.
Bu konu hakkında ve root işini sence ne yapabilirim.

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
Ama telefon ısınmamasına rağmen pat diye donup cihaz reset atıyor kendi kendine.
Hem bu sebebpten hemde bataryanın ömrünün bitmesine yaklaştığını düşündüğüm için değişmesi için garantiye vereyim diyorum ama başka cihazım olmaması sıkıntı olacak.
Cihaza root atıldığını anlarlar mı diye düşünmeden edemiyorum lakin başka bir siteden Nexus 4 kullanıcısı 23 aylık sanırım,cihazı veriyor batarya değişimi için.Arayıp cihazı rootlamışsınız daha önce vs demişler ve batarya için 80 TL istemişler.
nexus toolkitmi ne var onu yükle üstad ilk telefona hard reset at sonra stock flashla sonra tekrardan hard reset at hiç bi sorunun kalmaz diye düşünüyorum. nexus 5 i hard brickden kurtarmıstım böyle senin sorununda düzelir bence kitkata felan dönünce.
nexus toolkitmi ne var onu yükle üstad ilk telefona hard reset at sonra stock flashla sonra tekrardan hard reset at hiç bi sorunun kalmaz diye düşünüyorum. nexus 5 i hard brickden kurtarmıstım böyle senin sorununda düzelir bence kitkata felan dönünce.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

Sebebi nedir söyleyemeyeceğim ama donup restartması batarya ile alakalı değildir. Başka bir video oynatıcısı ile dene. Farklı bir romda dene.

Stock rom'u flashlar, bl kapatırsan anlayamazlar. 80 lira da vereceğimize netten alır, kendimiz takarız. Videoları var gayet basit duruyor.

mr.bell

Üye
@Invoke Başka player olarak mx kadar iyi ne var bilmiyorum ama daha öncede mx kullanıyordum ve başıma böyle bir şey gelmemişti.
Umarım servis değiştirir ancak değiştirmesi kendimiz yaparız,hatta açmışken sallan tuş içinde bir çözüm var onuda yapar öyle kapatırız ama umarım gerek kalmaz.Devamlı şarjdan sonra bataryanın voltajını kontrol ediyorum ve belirli periyotlarda düşüyor,bu normal olabilir ama servisin değiştirmesi için yeterlidir herhalde.
@.N3Xu5. Nexus tool kite bakacağım.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
@mr.bell Umarım değiştirir. MX'den iyi ne var ben de bilmiyorum. :D

• Beğen
Tepkiler: mr.bell
.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
@Invoke Başka player olarak mx kadar iyi ne var bilmiyorum ama daha öncede mx kullanıyordum ve başıma böyle bir şey gelmemişti.
Umarım servis değiştirir ancak değiştirmesi kendimiz yaparız,hatta açmışken sallan tuş içinde bir çözüm var onuda yapar öyle kapatırız ama umarım gerek kalmaz.Devamlı şarjdan sonra bataryanın voltajını kontrol ediyorum ve belirli periyotlarda düşüyor,bu normal olabilir ama servisin değiştirmesi için yeterlidir herhalde.
@.N3Xu5. Nexus tool kite bakacağım.
hemen bak tüm sürümleri tek tuşla flashlıyorsun telefon ilk haldığın hale dönüyor twrp root felan hepsi içinde çok iyi :D

• Beğen
Tepkiler: mr.bell
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ne yaptın, sorunun devam ediyor mu? Garantiye verdin mi? Verirsen beni de bilgilendir. @mr.bell

Farklı rom deniyorsan Chroma ya bakabilirsin.

mr.bell

Üye
@Invoke Sorunla ara ara yine karşılaşıyorum malesef. Garantiye vermedim zira telefonu verdikten sonra beni idare edecek bir telefonum yok.Yeni bir rom kurayım diyordum bayadır değiştirmedim. Dediğin rom nasıl ?
Eskisi kadar güzel romlar artık yok sanırım.Umarım M ile canlanır.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
PA'nın eksikliğini çektiğimiz doğru. Takımın çoğusu one+ ile çalışmaya başlamış. :/

Chroma gayet iyi, aslında ben hep kullanmak istemiştim ama xperia klavye çalışmıyordu bu rom ile... Artık çalışıyor. Ben de bir süredir kullanıyorum: [Lollipop][Nexus 5][5.1.1_r5] Chroma Rom - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer

Üst Alt