Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
abi nexux 9 a neden 2. güncelleme gelmiş bana ne lan :D bende 2 tane istiyorum
kurdum açılırsa yatcam sıkıldım bekle bekle :D

beckham752

Üye
Arkadaslar benim telefon acilirken google ekrani altinda kilit resmi var. Kardeşim birşeyler yapmış kurcalamis acik bi kilit resmi var. Ben onu tekrar nasil kilitleyebilirim. Bi cok yerde bu durumda tekefonun garanti disi kaldigini soylemisler. Yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkur ederim.

mr.bell

Üye
Akşam kuracağım yeni sürümü.
Sonra telefona uygulamalar falan yüklenecek ama ben rootladığım zaman bu uygulamalarım gider mi diye sorayım.
Kendi düşüncem nasıl olsa bootloader açık olduğu için gitmez oldu ama belli olmaz.

avast

avast

Üye
Arkadaslar benim telefon acilirken google ekrani altinda kilit resmi var. Kardeşim birşeyler yapmış kurcalamis acik bi kilit resmi var. Ben onu tekrar nasil kilitleyebilirim. Bi cok yerde bu durumda tekefonun garanti disi kaldigini soylemisler. Yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkur ederim.
Nexus toolkit indir sonra oemlock yap

byAndroid

byAndroid

Üye
Kuran var mi nasil

avast

avast

Üye
Kurdukta eskittik bile :D

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
jet61

jet61

Üye
Kurulumu anlatırmısın kardesim

mr.bell

Üye
Rootla alakalı sorduğum soru hakkında düşüncen nedir ona göre sıralayacağım işlemleri.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Soruyu anlamadım. Tekrar sor. :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Hııı. Cf-root bl açarken siliyor sdcardı. Bl açıksa zaten sadece root yapar. Bir şey silinmez. Ben de silinmedi bugün. :D

mr.bell

Üye
O zaman her şey kurulduktan sonra yaparım onu.

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
ota güncelleme ne zaman gelir acaba

mr.bell

Üye
Ben kurulumu gerçekleştirdim ama wipe data yapmak içn recovery moda girince sadece ortada android sembolü çıktı seçenkeler çıkmadı bende wipe data yapamadım.Umarım bir sorun oluşmaz.
Birde bu navigasyon tuşlarına basınca oluşan efekt bende biraz uzun sürüyor gibi sizde nasıl.
Ayarların içinde ise bastıktan sonra parlıyor bastığım yer öyle açılıyor ama sanki biraz uzun sürüyor parlama ve bu yüzden yavaş açılıyor gibi geldi.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bende hiç sorun yok. :hmmm

Gerek yok ya aslında. Zaten yüklemeden önce siliyor her şeyi.

mr.bell

Üye
Wipe kısmı neden açılmadı anlamadın ama ayarlar kısmının efekti mi o yoksa bir sıkıntı mı anlamadım

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Anında açılıyor bende.

mr.bell

Üye
Ayarlar kısmında bir şeye dokunuca sağa sola şeffaf bir akış sizde de çıkıyor mu?

Üst Alt