Nasil bi guncrlleme :D Onu yarın göreceğiz. :D
Invoke Üye Konu Sahibi avast' Alıntı: Nasil bi guncrlleme Genişletmek için tıkla ... Onu yarın göreceğiz.
NEXUS Üye avast' Alıntı: Nasil bi guncrlleme Genişletmek için tıkla ... Lollipop un son hali ama stabil olmaz tahminimce
avast' Alıntı: Nasil bi guncrlleme Genişletmek için tıkla ... Lollipop un son hali ama stabil olmaz tahminimce
avast Üye .NeXuS.' Alıntı: Lollipop un son hali ama stabil olmaz tahminimce Genişletmek için tıkla ... Nasil son hali nasil stabil olmaz merakla bekliyorum
.NeXuS.' Alıntı: Lollipop un son hali ama stabil olmaz tahminimce Genişletmek için tıkla ... Nasil son hali nasil stabil olmaz merakla bekliyorum
NEXUS Üye avast' Alıntı: Nasil son hali nasil stabil olmaz merakla bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Yav android lollipop iconlar düzenlemeler son hali şeyleri içerir ama olduğu için testler devam eder
avast' Alıntı: Nasil son hali nasil stabil olmaz merakla bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Yav android lollipop iconlar düzenlemeler son hali şeyleri içerir ama olduğu için testler devam eder
NEXUS Üye avast' Alıntı: Simdi yuklesemmi ben ilkini kurmamistim bunumu yuklesem finalimi beklesem Genişletmek için tıkla ... Yükleme bence sürpriz olsun
avast' Alıntı: Simdi yuklesemmi ben ilkini kurmamistim bunumu yuklesem finalimi beklesem Genişletmek için tıkla ... Yükleme bence sürpriz olsun
avast Üye .NeXuS.' Alıntı: Yükleme bence sürpriz olsun Genişletmek için tıkla ... Final ne zamana cikar bana kasim su bu demesinler bu hafa versinler iste
.NeXuS.' Alıntı: Yükleme bence sürpriz olsun Genişletmek için tıkla ... Final ne zamana cikar bana kasim su bu demesinler bu hafa versinler iste
Invoke Üye Konu Sahibi Bu hafta gelmez. Net tarih yok ama ay sonu ya da Kasım başı gelir, tahminen. Büyük ihtimalle finale bayağı yakın olur yarınki sürüm.
Bu hafta gelmez. Net tarih yok ama ay sonu ya da Kasım başı gelir, tahminen. Büyük ihtimalle finale bayağı yakın olur yarınki sürüm.
avast Üye Finalle arasinda baya ucurum ilsa daha iyi olur bence cunku adam hani finali yaptik bak der
Invoke Üye Konu Sahibi avast' Alıntı: Finalle arasinda baya ucurum ilsa daha iyi olur bence cunku adam hani finali yaptik bak der Genişletmek için tıkla ... Yani... Benim için fark etmez. Ama tahminen finale yakın olur. Son bir iki sorun varsa giderilsin diye adına final demezler, bir de daha nexus 6 dağıtılmadan gelmez herhalde.
avast' Alıntı: Finalle arasinda baya ucurum ilsa daha iyi olur bence cunku adam hani finali yaptik bak der Genişletmek için tıkla ... Yani... Benim için fark etmez. Ama tahminen finale yakın olur. Son bir iki sorun varsa giderilsin diye adına final demezler, bir de daha nexus 6 dağıtılmadan gelmez herhalde.
avast Üye Abi yalniz varya ben 925 alcaktim sonra 1320 ye dondum lan nexusta bile guncelleme beklerken sikiliyorum kimbilir lumiada napardim
Abi yalniz varya ben 925 alcaktim sonra 1320 ye dondum lan nexusta bile guncelleme beklerken sikiliyorum kimbilir lumiada napardim
Invoke Üye Konu Sahibi mr.bell' Alıntı: Here uygulamasını baya beğendin galiba. Genişletmek için tıkla ... Çok kullanışlı, acayip işe yarıyor. avast' Alıntı: Gelmedimi daha Genişletmek için tıkla ... amerikoda saat daha erken.
mr.bell' Alıntı: Here uygulamasını baya beğendin galiba. Genişletmek için tıkla ... Çok kullanışlı, acayip işe yarıyor. avast' Alıntı: Gelmedimi daha Genişletmek için tıkla ... amerikoda saat daha erken.